Categorii de produse

Vesela, set farfurii

Vasă de masă, seturi de farfurii în toate stilurile.

Set farfurii din portelan, magazin online de tacamuri: sunt disponibile si seturi de 18-57 bucati. Sunt disponibile atât tacâmuri moderne, cât și tacâmuri clasice.

Îți lipsesc tacâmurile de bucătărie?

Aici vesela disponibilă se poate spune că este perfectă din punct de vedere al raportului preț-valoare. Veți găsi, de asemenea, echipamente și accesorii de bucătărie frumoase pentru sărbători și zilele lucrătoare. Veselă frumoasă din porțelan de la 18 bucăți până la setul de 57 de piese, în modele distractive și elegante. Vesela de sticlă opal este foarte populară, dar la fel sunt și cele de ceramica și porțelan, care sunt disponibile în culori fermecătoare sau modele florale sau chiar în culori simple.p>

Înainte
Material
Culoare
Valores
Codul produsului

Setul de veselă Luminarc nu trebuie prezentat nimănui, deoarece este unul dintre cele mai cunoscute mărci din țara noastră.

Ne-a fost dragut prin aspectul său de design și material puternic, de înaltă calitate. Se găsește și în bucătăriile tinerilor și persoanelor în vârstă, datorită numeroaselor sale stiluri. Un set de cină frumos, elegant, atemporal este o idee de cadou foarte drăguță. Poate fi ambalat frumos, este impresionant, este valoros. În magazinul online DIZON.hu este disponibil într-o mare varietate de culori și modele frumoase. După ce ați comandat, îl vom împacheta pentru dvs. cu mare grijă pentru a ne asigura că nu este deteriorat și apoi îl vom preda serviciului de curierat. Acest lucru este valabil și pentru setarea mesei. Un set de farfurioare de porțelan poate fi atât atractiv, cât și practic. Poate fi un set de farfurii mai mic, din 18 piese, sau un set de cină din 57 de piese care satisface toate nevoile. Aceste produse speciale de bucătărie pot fi chiar perfecte ca cadou, după căni banale amuzante. De exemplu, un set de farfurii din 19 piese este complet cu pahare.

Un bol din ceramică decorativ și un tacâmuri elegante sunt o parte esențială a accesoriilor de masă festive. Puteți chiar să faceți masa așezată elegantă în funcție de anotimpuri. Seturile de farfurii colorate, florale, le amintesc de primăvară și vară. Astfel, chiar și odată cu apariția primelor flori de primăvară, putem îmbrăca masa din bucătărie în culorile primăverii.

Printre seturile de farfurii, putem descoperi din ce în ce mai multe farfurii în formă „netradițională” și boluri pentru supă. În acest fel, ne putem arăta și individualitatea oaspeților noștri. Astfel, nu doar că vor fi captivați de cele mai gustoase preparate, ci și de setul de farfurii adanci stilat și unic, din care se vor bucura de cel mai delicios bulion din viața lor. Cu setul de vesela din 19 piese, îți poți ușura munca atunci când vine vorba de servire, deoarece toată lumea poate lua ceva din bolul de supă/salata care vine cu el.

Nu numai că poți pune vesela elegantă. pe masa festivă, dar puteți condimenta și mesele de zi cu zi în familie cu ea :)