Categorii de produse

Valiză

Valiza moale sau valiză ABS cu capac dur?

Dacă sunteți în căutarea unei valize rulante, atât valizele moi, cât și cele dure din ABS pot fi comandate de la magazinul nostru online cu livrare gratuita.

Valiza moale are un stil clasic, iar valiza din ABS este extrem de la moda. Poate fi achiziționat într-o varietate de culori și modele. O valiză frumoasă și de înaltă calitate poate fi necesară în orice moment. Ambele tipuri au avantajele lor, oricare ai alege, vei avea un asistent de calatorie practic.

Ce dimensiune ai valiza?

Le gasesti pe toate in magazinul nostru online. Descoperiți lumea și călătoriți confortabil cu o valiză frumoasă, de înaltă calitate!

Înainte

Veți călători, dar nu aveți valiza potrivită?

Dacă aveți de gând să călătoriți, unul dintre cele mai elementare lucruri pe care le ar trebui să primească primul este valiză. Puteți face acest lucru cu livrare gratuită în magazinul web Dizon-home.ro
Setul de geanta cu copertă rigidă și setul de valiză vor fi ajutorul tău perfect. Un bagaj Ryanair este un element de bază al oricărei călătorii aeriene. Dar indiferent cum vrei să călătorești, cu avionul, mașina, trenul, pe jos etc. puteți găsi o selecție mare de de călătorie la dizon.

Set de valize din 3 piese

pentru cei care călătoresc mult sau pentru întreaga familie: valiza de cabina, valiza medie si valiza mare. Dimensiunile valizei de la bord și ale companiilor aeriene ale bagajelor de mână trebuie verificate înainte de călătorie.

Set de 4 valize cu roți

pentru cele mai confortabile călătorii. Maneta telescopica de tragere pe care o puteti regla la 3 inaltimi. În magazinul online DIZON.hu poți alege dintre multe valize de cabină, chiar și cadou. Cauți o valiză cu bufniță, o valiză fluture sau o valiză neagră solidă, comandă confortabil și călătoria ta va fi o experiență.

Cine este softzidurivaliză, sau votează și o valiză cu capota moale și cine preferă să cumpere o valiză cu pereți tari din ABS. Ambele genți au avantaje. Geanta moale are buzunare și compartimente exterioare mici, de obicei cu fermoar. valiză tare este deosebit de elegant și la modă. Le putem cumpăra cu modele diferite. Avem valize frumoase pentru femei, bărbați și copii.

Valiza mare poate fi aleasă pentru călătorii mai lungi, chiar și într-o formă extensibilă. geanta de punte, care vă oferă și mai mult spațiu pentru ambalare.

Dacă mai mulți membri ai familiei călătoresc, atunci set de valize, care este format din valize de diferite dimensiuni. Astfel, fiecare membru al familiei poate avea propria sa valiză, în dimensiunea care se potrivește nevoilor sale. ), sau o geantă de călătorie.
Dar puteți alege și material dur sau moale din valizele noastre. Fiecare dintre ele are propriul său caracter practic, așa că după ce ai găsit valiza de dimensiunea potrivită (care poate fi luată cu avionul, trenul sau autobuzul), tot ce contează este gustul tău.

Dacă ai îndoieli sau pur și simplu nu Nu aveți experiență în călătoriile aeriene, acum voi încerca să ofer un mic ajutor inițial, care vă poate oferi un mic indiciu pentru a alege valiza potrivită.

Diferitele companii aeriene permit diferite dimensiuni de valize atât la bord, cât și ca bagaj verificat. La Ryanair, dimensiunea sacului de bord este de 40cm x 20cm x 25cm, care este plasat sub scaunul opus, astfel încât nu puteți depăși această dimensiune limitată. O geantă de mână, o geantă de laptop sau chiar un rucsac mai mic se potrivesc acestei dimensiuni. Dimensiunea bagajului de cală este maximizată în ceea ce privește greutatea, iar această limită superioară este de 20 kg. Cu toate acestea, un pasager poate înregistra 2 valize de această dimensiune. Pentru a economisi bani, este recomandabil să selectați valiza verificată în momentul rezervării inițiale, deoarece astfel vă puteți asigura o călătorie mai ieftină.

La zborurile WIZZAIR, poți călători cu alte dimensiuni de valiză.

Mai mult cu compania aeriană, poți alege între 2 tipuri de bagaje de mână gratuite. Dacă varianta de bază vă este suficientă, atunci când alegeți o valiză, țineți cont că se potrivește în dimensiunea de 40cm x 30cm x 20cm. Dacă doriți ceva în plus, prin achiziționarea serviciului prioritar, dimensiunea maximă a valizei care poate fi purtată poate ajunge la 55 cm x 40 cm x 23 cm în plus față de celălalt bagaj de mână mai mic.