Categorii de produse

Tigaie, Wok

Pan, wok, în care putem pregăti aproape orice.

Bucătăria chinezească este renumită în lume. Orientalii pregătesc mâncăruri cu adevărat gustoase, mai ales într-un wok. Acest instrument de bucătărie ingenios provine din China, care a cucerit deja inimile zânelor din bucătărie din țara noastră. În wok, puteți pregăti mâncăruri delicioase cu foarte puțină grăsime și puteți, de asemenea, să gătiți și să gătiți în el. Tigaia ar trebui să se găsească și în fiecare bucătărie, care este, de asemenea, universală, motiv pentru care tuturor ne place.

Wok-ul este alegerea perfectă pentru a pregăti mâncăruri regale, sănătoase.

In el se pot prepara legume si carne, asiatice si la gust. Wok-urile noastre cu capace de sticlă sunt disponibile în seturi de 2, iar tigăile pentru grătar sunt disponibile singure. Tigăile și wok-urile mai mici și mai mari sunt disponibile și în magazinul online DIZON-home.ro. Aparatul de grătar și de clătite este disponibil și în culorile roșu, bronz, bej, auriu roz, deoarece fiecare bucătărie merită vase frumoase și elegante. Tigaia de 24 cm, tigaia de 26 cm și tigaia de 30 cm pot fi găsite și în magazinul nostru online.

Înainte

Delicate preparate în tigăi atât în zilele lucrătoare, cât și de sărbători

Distingem mai multe tipuri de tigăi. Există tigaia pentru clătite, care este cea mai plată tigaie. Acesta este potrivit pentru a coace clătite gustoase pentru marea plăcere a familiei. Cu un bun aparat de făcut clătite din ceramică, nu este o provocare pentru o familie mai mare să coace clătite delicioase.

Dar tigaia ceramică pregătește și carne prăjită gustoasă și suculentă, pentru care legumele pot și fi pregătit într-o tigaie. În cazul cărnii, puteți alege tigaia grătar sau tigaia tradițională cu pereți mai înalți.

Carnurile și legumele la grătar sunt perfect pregătite în tigaia grill, dar puteți prăji și brânză în ea.

Nu numai că sunt delicioase și sănătoase, dar arată și cu adevărat apetisant datorită suprafeței tigaii pentru grătar, care lasă urme pe mâncarea prăjită în ea.
Dacă ai nevoie de o tigaie cu un design puțin mai adânc, apoi folosiți un wok. Aceasta este o alegere ideală pentru a găti paste de legume sau alte tipuri de paste cu sosuri.
Dar dacă doriți să oferiți familiei și prietenilor mâncăruri și mai gustoase, mai suculente și mai sănătoase, atunci încercați tigaia grill cu două fețe. De asemenea, puteți obține acest lucru pentru dvs. la un preț cu adevărat avantajos din magazinul nostru online. Tigaia cu două fețe pentru grătar este realizată cu un strat de granit. Alimentele nu se vor lipi în ea, chiar dacă nu folosiți nicio grăsime de gătit. Astfel poți mânca mai sănătos și trebuie să petreci mult mai puțin timp în bucătărie pregătind cina.