Categorii de produse

Tigaie din ceramica

Tigaia ceramică asigură gătit antiaderent.

Perfect inovatoare! Ceramica este un material natural, nu conține substanțe chimice care ar fi periculoase pentru sănătate. Iar tigaia ceramică cu două fețe va oferi adevărate plăceri culinare celor care gustă din mâncarea preparată în ea. Gătire rapidă, ușor de utilizat, ușor de curățat.

Nici tigaia din ceramică nu se lipește de clătite.

Sunt disponibile și tigăi ceramice mai mici și mai mari, cu și fără capac. Cu pereți joase sau cu pereți înalți, orice doriți, suntem pregătiți pentru asta. Puteți pregăti o mulțime de preparate delicioase în aceste feluri de mâncare universale. Există unele potrivite special pentru grătar, dar există și ustensile de bucătărie speciale pe două fețe, acoperite cu granit. Fii o zână din bucătărie cu super feluri de mâncare. Tigaie din ceramica in mai multe dimensiuni, cu si fara capac din sticla termorezistenta. Magazin online tigai ceramice de 24 cm, 26 cm si 30 cm in culori frumoase.

Înainte
Bevonat
Culoare

După comandă, le ambalăm cu grijă, astfel încât să poată ajunge acasă nedeteriorate și să puteți începe să gătiți și să coaceți pentru familie.

Tigaia acoperită cu ceramică cumpărați ieftin, din stoc.
Este importantă cumpărăturile rapide și comode? Atunci magazinul online DIZON-home.ro este alegerea potrivită.

O tigaie acoperită cu ceramică de calitate, cu un capac de sticlă, este alegerea perfectă pentru a pregăti mâncăruri delicioase și simple.
Acoperirea ceramică este succesorul teflonului, care din păcate s-a dovedit a fi nu foarte sănătos. Cu toate acestea, tigaia acoperită cu ceramică a fost creată în beneficiul celor care mănâncă conștienți și sănătoși.

Persoana care le alege poate economisi timp și energie cu aceste feluri de mâncare. Toate alimentele se prepară rapid și fără a se lipi. Le păstrează conținutul de fibre și putem pune pe masă alimente gătite bogate în nutrienți.
Acoperirea ceramică ne reformează întreaga bucătărie și activități gastronomice.
Este ușor de curățat, deoarece alimentele nu se lipesc de ea, iar grăsimea și uleiul nu se înmoaie în pereții vasului.
În plus, practic nu este nevoie de grăsime în timpul gătirii, deoarece mâncarea este perfect pregătită fără ea. Un curs sau ceva mai serios? Nu îl vei pierde dacă îl prepari într-o tigaie și oală acoperite cu ceramică.