Categorii de produse

Textile de casă

Magazin online de textile pentru casă de calitate, cu livrare gratuită!

Averturi de pat, cearșafuri, perdele, nuante opace, cuverturi de pat, cuverturi, dormitor textile, perne decorative, prosoape etc. la cele mai bune preturi!
In magazinul nostru online gasesti tot ce ai nevoie pentru o locuinta armonioasa. Plome calde, perne confortabile pentru dormit. Asternuturi de pat copii, lenjerie de pat Ovis, produse Disney pentru cei mici.
Visează casa familiei și să realizăm împreună.
Comandă convenabilă, livrare rapidă, din stocul propriu.

Înainte

Magazin online de perdele și magazin online de cuverturi de pat!

dar multe, multe altele textilele de casă sunt disponibile de la noi, ceea ce vă face casa mai frumoasă, mai familiară și mai intimă. Interiorul este mult mai frumos dacă textilele moi, fermecătoare și frumoase colorate decorează camera

Textile pentru casă nu pot fi doar perdele și draperii. Textilele de casă includ perne decorative, pilusuri, perne, în carouri, pături, cuverturi de pat strong> și, de asemenea, setul de cuvertură de pat.
În magazinul web dizon.hu, puteți găsi totul într-un singur loc, din care vă trimitem toate textilele de casă cu livrare gratuită. Partenerul nostru contractat este serviciul de curierat GLS, care vă livrează produsul comandat acasă sau la locul de muncă chiar a doua zi.

Promoțiile continue, propriul nostru stoc de mărfuri actualizat constant și ambalarea și livrarea rapide fac parte din profilul nostru. Și dacă aveți nevoie de ajutor în luarea unei decizii, serviciul nostru telefonic pentru clienți este disponibil între orele 8:00 și 16:00. Desigur, vă puteți adresa întrebările și prin e-mail la info@dizon.hu.

Multă calitate husă lenjerie de pat este disponibil: Setul de pat din bumbac, lenjerie de pat de flanel din 7 piese, Husă de pat de Crăciun, husă de lenjerie de pat pentru copii și o mulțime de bumbac frumos Este disponibil un set de lenjerie de pat. Dacă ești în căutarea unui cuvertură de pat pentru fiecare anotimp, orice ocazie, primăvară, iarnă, vară, toamnă, Valentine's Day, Crăciun, stil tineresc, modern sau clasic, sigur o vei găsi în magazinul nostru online.

Materialele pentru perdele și pot fi translucide, dar draperiile de întunecare sunt disponibile și în magazinul dizon. O perdea frumoasă din organza în camera de zi și în dormitor creează un joc de lumină uimitor atunci când soarele strălucește prin fereastră. Perdeaua de dantelă este folosită și astăzi, frumusețea și strălucirea ei nu se estompează nici măcar cu trecerea timpului.

Garanție pentru lenjerie de pat. Garanție textile pentru casă.

Desigur, vom returna produsele de care nu sunteți mulțumit. Pentru aceasta, oferim o garanție de schimb de 14 zile, conform căreia puteți returna produsul comandat gratuit. Contactați-ne și vă vom trimite un curier GLS care ne va livra coletul înapoi.

Fiecare textila de casă dă viață încăperii în care este plasat. O frumoasă pernă decorativă pe hol îți pune imediat zâmbetul pe buze și iradiază confort de îndată ce intri în apartament.

Un magazin online de textile pentru casă unde totul pentru confort este disponibil. Cumpărați confortabil, experimentând avantajele și măreția opțiunilor online.