Categorii de produse

Tapet

Tapet care va schimba atmosfera casei tale.

Rolele de tapet decorativ prezentate aici au toate 10 fm lungime și 53 cm lățime, pe care le puteți comanda din magazinul.

Alegeți între colecția tapetul vlies și colecția de tapet și obțineți cea mai frumoasă pentru apartamentul tau. Dacă naturalețea este importantă pentru tine din toate punctele de vedere, atunci tipul de tapet nețesut are un efect pozitiv în casa ta. tapetul vlies este un tapet modern din material natural din fibre de lână, care are numai proprietăți bune. Rezistența sa la tracțiune este extraordinară, sunt realizate în modele realiste, structurate, rezistența la apă este excelentă și sunt, de asemenea, izolatoare termic într-o mică măsură.

Avantajul de tapet este că poți lucra cu el rapid, o soluție ieftină și ușoară dacă vrei să aduci puțină inovație în cameră. Renovarea unui apartament folosind tapet de design poate fi o soluție ușoară.

În zilele noastre, este, de asemenea, la modă să nu existe întreaga suprafață a peretelui tapetate, dar benzi de tapet mai mici sunt plasate pe perete, care adaugă veselie, eleganță și stil casei noastre.

Vizualizați gama noastră și înfrumusețați-o casa dvs.

 

Înainte
Material
Culoare
Codul produsului
-19%
La favorite
Pret normal:
250,08 RON / bobina
Fluxul dvs:
203,56 RON / bobina
 

Tapet nețesut sau tapet din hârtie? Cui este recomandat?

 • Avantajul tapetului din hârtie este că este puțin mai ieftin decât tapetul nețesut. Și tapetul ieftin este o considerație pentru mulți atunci când suntem pe cale să cumpărăm tapet.
 • Materialul ușor al tapetului din hârtie este benefic atunci când suprafața este atât de mare. (nu este complet plat), că aplicarea și întreținerea tapetului nețesut mai greu poate fi o problemă. Pe pereții vechi, tapetul din hârtie poate fi o alegere mai bună decât tapetul modern din lână. Desigur, acest lucru depinde întotdeauna de calitatea suprafeței.
 • tapetul din hârtie se poate micșora puțin după lipire, ceea ce poate duce la supărare. Partea din spate a tapetului din hârtie trebuie acoperită cu lipici și așteptați puțin până când se înmoaie suprafața tapetului și abia apoi poate fi atașată de perete. Prin urmare, tapetul din hârtie, pe lângă tapetul nețesut, oferă o lipire mai dificilă, așa că ar trebui să lucrăm mai întâi cu un specialist.
 • Rezistența la abraziune de tapet de hârtie este mai rău în comparație cu tapetul nețesut.

Tapetul Vlies este tapetul perfect pentru casele și apartamentele nou construite.

 • Materialul de bază este pe bază vegetală, adică din fibre de bumbac și celuloză, într-o cantitate nesfârșită de modele, culori și stiluri. Tapetul nețesut este, prin urmare, și ecologic.
 • tapetul vlies este, de asemenea, impermeabil și oarecum izolant termic.
 • Materialul este mai gros decât tapetul materialul tapetului din hârtie, deci este mult mai durabil, rezistența sa la abraziune este foarte puternică.
 • tapetul vlies este mai rezistent și mai flexibil decât tapetul din hârtie, așa că este recomandat de exemplu în încăperile de mansardă sau unde gips-cartonul se poate mișca și crăpa din cauza mișcărilor ușoare. Tapetul nețesut rezistă bine la astfel de „șifonări”. Tapetul nețesut este, prin urmare, o soluție pe termen lung și sigură pentru fiecare cameră.
 • Aplicarea tapetului nețesut este mai ușoară decât tapetul din hârtie: trebuie doar să lipiți peretele, nu spatele tapetului. O soluție de acoperire foarte convenabilă, chiar și pe tavan.
 • Datorită tipului de fixare a tapetului nețesut, acesta poate fi îndepărtat cu ușurință dacă este necesar. În timp ce tapetul din hârtie poate fi îndepărtat numai în bucăți după uzură, tapetul Vlies poate fi îndepărtat cu ușurință de pe perete cu suprafața sa continuă. Acesta este un avantaj imens atunci când trebuie să lucrați sau să reparați în perete. Tapetul nețesut poate fi îndepărtat când este uscat și apoi re-lipit după terminarea lucrării.
 • Tapetul Vlies are proprietăți foarte bune de permeabilitate la umiditate, permițând umiditate și umiditate. în zid să treacă. Acest lucru este extrem de benefic atunci când vrem să facem cumva o cameră predispusă la mucegai mai frumoasă. Tapetul din fibra de bumbac nu se va mucegai.

Aplicarea tapetului

Când a sosit momentul tapetului, pregătirile adecvate sunt esențiale. Primul este să îndepărtați vechiul tapet de pe perete. Peretele trebuie să fie neted, uscat și să aibă o culoare omogenă. În cazul tapetului Vlies, pe perete se poate aplica adezivul special pentru tapet. Nu folosiți în niciun caz deșeuri de hârtie. Pentru tapetul nețesut, trebuie să cumpărăm adeziv pentru tapet din fibră de bumbac. Adezivul pentru tapetul din hârtie tradițională nu va fi potrivit pentru lipirea fibrei de bumbac tapetul Vlies. Așteptați până când lipiciul se usucă sau se infiltrează în perete, umplând orice găuri. O rolă directă de tapet sau o rolă de lipire este suficientă ca unealtă, cu ajutorul căreia îi vom perfecționa aplicarea.

Întotdeauna merită să începeți tapetarea lângă fereastră sau ușă, deoarece aici se concentrează camera va fi. Lucrați întotdeauna de sus în jos, apoi din interior spre exterior. Suprafața acoperită cu clei ar trebui să fie întotdeauna cu aproximativ 20 cm mai lată decât banda de tapet. Mai jos, în partea de jos a peretelui, tăiați stilul inutil de tapet dungi.

Acordați atenție modelului dacă ați ales un astfel de tapet. Plasarea a două benzi de tapet una lângă alta este deosebit de importantă în acest caz. Dar nu vă faceți griji, lucrul bun despre tapetul Vlies este că, dacă încurcați modelele, le puteți scoate cu ușurință și o puteți lua de la capăt.

Alegeți dintre imaginile noastre de fundal mai frumoase și reînnoite constant și creați acasă la care ai visat mereu.

Dacă aveți nevoie de ajutor profesional, nu ezitați să ne contactați! Numărul nostru de telefon: +36303866780