Categorii de produse

Sticlă de cristal

Sticlă de cristal, vază de cristal, bol de cristal pentru ospitalitate exclusivă.

Alegeți din magazinul nostru online frumoase seturi de sticlă de cristal lustruit, pe care le ambalăm cu grijă și în siguranță, astfel încât să ajungă la tine intacte și nedeteriorate. Pahare din cristal lustruit pentru vin, whisky, șampanie, coniac, coniac și băuturi răcoritoare, toate într-un singur loc.

Paharele din cristal lustruite adaugă o eleganță șic oricărei întâlniri festive.

Set de 6 pahare de cristal pentru toate băuturile. Ochelari groși, de înaltă calitate și eleganti, care pot ridica gloria adunărilor. Merităm cele mai frumoase și cele mai delicioase băuturi sunt însoțite de accesorii frumoase, seducătoare. Servirea nu trebuie să fie neglijentă, dar trebuie să acordăm oaspeților noștri atenția cuvenită de fiecare dată. Fie ca fiecare vacanță să fie perfectă!

Înainte
Material
Tip
Codul produsului

Sticlă elegantă de cristal nu numai pentru întruniri festive.

Un pahar elegant de cristal creează atmosfera pentru întruniri. Nu contează dacă sunt discuții cu familia sau prietenii sau doar o seară romantică alături de persoana iubită. Când două pahare de cristal se ciocnesc, se aude un sunet unic și special. În magazinul nostru online, puteți alege dintr-o varietate de pahare de cristal, care va ridica standardul adunărilor. Nu vă faceți griji dacă nu beți vin, deoarece paharele noastre de cristal nu includ doar pahare de vin alb și roșu. Tânguitul a două pahare înseamnă întotdeauna o ocazie fericită. De ce ar trebui să conteze care este standardul sărbătorii?

Există pahare de țuică, pahare de whishy, pahare de sifon, pahare de coniac și pahare de șampanie.

Paharele de cristal le poti cumpara in seturi, care contin 6 pahare stralucitoare si special prelucrate, decorate. Este indicat sa achizitionati cate un set de fiecare tip, deoarece astfel ne putem uimi oaspetii cu un pahar special de cristal pentru o cina lejera sau festiva. Alege set de veselă și farfuriiun tip frumos și elegant din gama noastră.

De la paharul de cristal de sodă la paharul de whisky la sampanie poti gasi pahare de cristal pana la pahare. Așadar, dacă cineva nu bea alcool, îi poți oferi și băutura răcoritoare într-un pahar de cristal sclipitor elegant. Ochelarii de cristal au un inel caracteristic, dar unic și universal recunoscut atunci când sunt clintiți cu grijă împreună. Paharele de cristal devin decorul mesei la orice eveniment, așa că nu este nevoie să „decorezi excesiv” masa așezată. Accesoriile perfecte pentru bucătărie includ și pahare, pentru care este important să poți găsi mereu un set potrivit pentru ocazie și băuturi. De exemplu, nu putem turna băutura scurtă într-un pahar de șampanie de cristal și vinul într-un pahar de apă sau sifon.

Paharul elegant de cristal este perfect ca cadou, sau chiar ca cadou de nuntă. Cert este că tânărul cuplu nu se va supăra dacă îi vei surprinde cu un pahar special de cristal :)