Categorii de produse

Set perne pilota

Set de perne pilota la un preț accesibil, de înaltă calitate.

În oferta noastră sunt disponibile și seturi de pilote de fabricație maghiară, din 2 și 3 părți, pentru adulți și copii. Satisfacția clienților noștri este importantă pentru noi, așa că lucrăm pentru a ne asigura că toată lumea doarme bine și odihnită. Toate seturile noastre de pilote sunt produse maghiare, de înaltă calitate, pentru că știm că putem avea încredere în cele maghiare. Unul dintre cele mai populare produse ale noastre este setul tradițional de pilote din pene, care este umplut cu pene pufoase de pui folosind un proces matlasat.

Umplutura seturi de pilote:

  • Fibră de poliester
  • Minge de silicon
  • Pen pentru pui
Înainte
Fedőanyag
Husă de plapumă mărimea
Dimensiunea pernei
Töltet anyaga
Codul produsului

Comandă confortabil pilote și perne.

Mărimea adulților set de perne cu pilota și set de perne pentru pilota pentru copii. Produse maghiare de calitate, cu livrare rapida, din stoc, cu promotii continue.

Ploturi, perne si perne mici, pentru toate nevoile.

De la categoria simpla la cea premium veti găsi totul. Plopumăși pernă din mangin de mătase, set de perne de pilota antialergice, pilota și pernă din microfibră cu husă detașabilă, pilota de puf, pernă de puf, pernă de puf. De asemenea, pentru copii pot fi comandate lenjerie de pat Ovis, pilote Ovis și seturi de perne Ovis. Cuverturile pentru copii pot fi spălate și la mașina de spălat, chiar și săptămânal. 30-40 de grade Celsius sunt potrivite pentru ei și este permisă și folosirea unui uscător.

Set de perne cu pilota pentru întreaga familie!

Mi-a plăcut și setul de pilotă din 3 piese din microfibră, care raport valoric este de asemenea imbatabil. Pe baza feedback-ului clienților, umplutura nu se adună, chiar și după o lungă perioadă de timp.

Iar pentru copiii care dorm până la 12 ore pe zi, ovisul lavabil pilota pentru copii va recomandam un set de perne care este realizat pe marimea lor. Este, de asemenea, o alegere bună pentru utilizarea în creșă, creșă și acasă.

  • Dimensiune pilota Ovis pentru copii: 90 x 120 cm sau 90 x 140 cm
  • Ovis copii Dimensiunea pernei: 35 x 45 cm
  • Dimensiunea pilotei pentru adulți: 135 x 200 cm
  • Dimensiunea pernei mari pentru adulți: 70 x 90 cm
  • Dimensiunea pernei mici pentru adulți: 38 x 48 cm

Puteți comanda un set de pilota 4 sezoane ieftin.

Livrarea este gratuită, așa că nu trebuie să te gândești de unde să comanzi. Pot fi achiziționate și set de pilote din 3 piese și set de pături pentru copii din 2 piese.

Folosiți lenjerie de pat de calitate, astfel încât să puteți dormi liniștit în fiecare noapte și să vă treziți revigorat în fiecare dimineață. Fiecare membru al familiei merită cel mai confortabil și pufos set de pat moale și pernă de pilota.

Comanda online, în siguranță. Profită de garanția de schimb de 14 zile, livrare gratuită și retururi gratuite.