Categorii de produse

Set de tacamuri

Set de tacâmuri din oțel inoxidabil de înaltă calitate!

Modern, curat, argintiu și gold Oferim și un set de tacâmuri. Majoritatea sunt realizate într-o cutie elegantă, așa că sunt și demne de un cadou. Tacâmurile Salvinelli de fabricație italiană au o strălucire a oglinzii, făcându-l punctul culminant al oricărei sărbători somptuoase.

Setul de tacâmuri din 24 de piese este potrivit pentru 6 persoane, dar și seturi de tacâmuri de 30 de piese și seturi de tacâmuri de 75 de piese sunt disponibile.

Design delicat, elegant, curat, oțel de calitate superioară material, tacâmuri confortabile: fii parte din masa ta!

 

Înainte
Valores
Codul produsului

Set de tacâmuri de calitate:

  • Lingură
  • Furculiță
  • Cuțit
  • Furculiță de desert
  • Linguriță de cafea
  • Lingură mică
  • Furculiță de servire
  • Laptop
  • Cuțit de desert.
  • li>

Dacă aveți suficient stoc de tacâmuri în sertar acasă, nu vă puteți aștepta la surprize când sosește o armată de oaspeți.

Magazinul nostru online are în prezent set de tacâmuri din 24 de piese, 30 de piese și 75 de piese set de tacâmuri poate fi comandat, dar încercăm constant să extinde gama noastră. Cele mai multe dintre ele sunt realizate într-o cutie elegantă din lemn, așa că le poți considera ca pe un cadou de clasă, elegant. Adesea nu ne dăm seama ce să le prezentăm prietenilor și celor dragi. Magazinul online dizon oferă o selecție largă pentru a-și ajuta clienții, inclusiv pe dvs., să vă surprindă prietenii cu cadouri de calitate.

Setul de tacâmuri este un accesoriu de bază pentru fiecare gospodărie și fiecare bucatarie.

Calitate, linguri, furculite, cutite din inox, intr-o cutie eleganta. Bineînțeles, există tacâmuri frumoase, de înaltă calitate, plăcute și confortabile pentru uz propriu, care pot fi comandate la un preț ieftin, prietenos cu bugetul, iar în acest caz livrarea este și 0 HUF!

Căutați un set elegant de tacâmuri pentru o nuntă sau un eveniment?

Tacâmurile din oțel inoxidabil inoxidabil de aici sporesc și strălucirea evenimentelor elegante. Seturile franțuzești de sticlă de cristal Eclat pot fi găsite și în categoria de echipamente de bucătărie, verificați și ele.

De ce sunt bune seturile de tacâmuri din oțel inoxidabil?

Inoxidabil, strălucește puternic în toate circumstanțele. Sunt ușor de curățat, rezistente la uzură, durabile și de înaltă calitate.
Setul de tacâmuri italian Salvinelli aduce eleganță acasă, precum și restaurantelor și hotelurilor. Cu ei, chiar și mesele de zi cu zi sunt o experiență. tacâmuri oferit de noi la fel ca și seturile de vase și farfurii, nu conține substanțe nocive pentru sănătate, folosind materii prime de cea mai înaltă calitate.

Toată lumea de la nivel superior cercurile gastronomice cunoaște colecția de tacâmuri Salvinelli . Simplu, dar elegant, cuțit pentru unt, lingură, furculiță, furculiță pentru desert, lingură de cafea, linguri de servire etc. oferă o experiență uimitoare. Oricine ridică o lingură Salvinelli și orice tacâmuri va simți imediat diferența față de alte seturi de tacâmuri obișnuite. Lasă-l să devină piesa centrală a mesei tale.

Tacâmurile noastre realizate din oțel italian de cea mai bună calitate pot fi cu tine în 24 de ore. După comandă, le împachetăm cu grijă, astfel încât să poată ajunge acasă nedeteriorate. Furnizorul nostru este serviciul de curierat GLS. Dragii noștri clienți pot comanda tacâmurile cu livrare gratuită.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Numărul nostru de telefon: +36305092418 Adresa noastră de e-mail: info@dizon.hu