Categorii de produse

Satin, lenjerie de pat din matase

Seturi de lenjerie de pat din satin și mătase pentru cei care doresc o notă de lux răcoritor.

Nopțile sunt prea calde? Lenjeria de pat din satin te îmbrățișează și te răcorește plăcut.

Patul din satin este ceva pe care îl folosim mai ales în lunile calde, dar cărora le-a plăcut foarte mult lenjeria de pat de lux atingerea lui, nu se desparte de ea nici când vremea se răcește. Culori frumoase și o priveliște uimitoare vă așteaptă în dormitor dacă alegeți acest textil de casă luxos pentru noapte. Este disponibil și ca cuvertură de pat simplă și cuvertură de pat dublă. Cea de 7 bucăți este realizată cu o husă de pilota de 140x200 cm, cea de 6 bucăți cu o husă de pilota de 200x220 cm. Alege cea mai confortabilă soluție pentru tine pentru noapte.

Satinul nu este un material, ci un proces de țesut.

Materialul lenjerii de pat din satin de bumbac este bumbac 100% sau bumbac cu fibre mixte, care este 80% înseamnă bumbac și 20% compoziție poliester. Ambele sunt de înaltă calitate, cu greu putem observa o diferență între ele. Materialul său strălucitor, mătăsos și răcoritor este o adevărată salvare vara în timpul nopților fierbinți.

Înainte
Material
A stabilit
Mărimea
Culoare
Probă
Codul produsului

Visează vise dulci în lenjerie de pat din satin și mătase de calitate.

Până în ziua de azi, unii oameni se gândesc la cuvântul mătase cu lux, splendoare și eleganța care o însoțește, despre care cred că ar putea fi inaccesibil pentru ei. Dar aceasta este o concepție greșită, deoarece în magazinul nostru online găsești lenjerie de pat din mătase satinată de calitate la prețuri accesibile, favorabile.”. Dacă materialul este bun, atunci nu există niciun fenomen alunecos și atingere neplăcută. Iar indicatorul satin înseamnă tipul de țesut.
Mătasea este un material natural, deci este prietenoasă cu pielea și are proprietăți antistatice. În magazinul nostru online, îl puteți găsi în seturi simple de 3 piese și seturi duble de 7 piese. Husa de pilota a acestora este cea normala, 140 x 200 cm.

Cosa de pat din matase satinata din 6 sau 7 părți in oferta noastra o vei gasi pe cea care ti se potriveste, care iti va face dormitorul elegant. Setul de lenjerie de pat din satin de mătase din 7 piese include și un cearșaf mare, tot din acest material, a cărui culoare se armonizează foarte bine cu cuverturile de pat.

Husa de pat din mătase din bumbac este prietenoasă cu pielea. Nu transpirăm sub materialul său strălucitor, mătăsos, deoarece este suficient de ventilat, astfel încât pielea noastră să nu ne mâncărime. O lenjerie de pat din mătase adevărată te va inspira să te bagi în pat, așa că vei aștepta mereu cu nerăbdare să fii acoperită cu ea. Nu numai că pielea ta o va iubi, dar și vederea sa atrăgătoare te va captiva literalmente. Husa de pat din mătase Caterpillar poate fi a ta la un preț accesibil, cu livrare gratuită la domiciliu. Un cearsaf de pat din mătase adevărată oferă o experiență pe care nu ai mai trăit-o până acum. Oferă o senzație răcoritoare, clasică, impunătoare și fastuoasă.

O cuvertură de pat elegantă, satin de mătase poate fi, de asemenea, un frumos cadou. Set de pat din matase la un pret bun, cu livrare rapida, din stoc.

Printre cuverturile de pat din matase satinata puteti gasi si cele cu nasturi sau ascunse.

Dacă doriți ca dormitorul dvs. au un aspect și mai elegant, strălucitor, alege culoarea aurie satin mătase cuvertură de pat din gamă.

Dacă soarele de vară strălucește pe el, va străluci în dormitorul tău. Dacă ideile și stilul dvs. sunt atrase către culori mai romantice, puteți alege dintre lenjeriile noastre de pat mov, mov și roz din satin de mătase. Indiferent care ai alege, priveliștea te va captiva și vei avea o odihnă intimă.

Puteti alege pe cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra. Chiar și în lunile de iarnă, totuși, celor cărora le place să doarmă foarte cald nu trebuie să-l pună în fundul dulapului, de exemplu, într-un dormitor la 25 de grade. Celsius, o copertă de pat din mătase.

Cumpărați-l și profitați de schimbul de 14 zile garanție. Dacă produsul nu vă place, ni-l puteți returna gratuit și vă vom rambursa prețul de achiziție.