Categorii de produse

Saltele

Saltea cu livrare gratuită, toate tipurile: spumă cu memorie saltea | saltea cu arcuri | saltea de cocos | saltea cu vid | saltea din latex | saltea pentru copii |

Este timpul să dormim bine! Somnul de calitate și o trezire odihnită, energică sunt factorii determinanți ai vieții noastre. Magazinul online DIZON-home.ro oferă o gamă largă de saltele pentru cei care doresc să doarmă confortabil și la un standard înalt în fiecare noapte.

Toată lumea doarme diferit, iar noi vrem să oferim fiecare o saltea perfectă, motiv pentru care avem o selecție largă.

Saltele de calitate pentru toate nevoile. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui dormit dur, mediu-dur sau cel mai moale. suprafata, il gasiti aici, pana la 200 x 200 cm si in dimensiuni individuale. O saltea bună oferă suport perfect în fiecare moment al nopții. Dacă doriți o saltea rotativă, cu două fețe pentru utilizare iarnă și vară, o puteți găsi și ea. Saltele antialergenice, antibacteriene cu huse lavabile. Suprafata Aloe Vera si saltea naturala din nuca de cocos.

Înainte

Un accesoriu important pentru un somn odihnitor este salteaua.

Dacă vrei să dormi nu numai bine, ci și confortabil, atunci este important ca salteaua să fie aleasă corect . Puteți alege dintre mai multe tipuri de saltele în magazinul nostru online. Inainte de a alege o saltea, trebuie sa ai in vedere multe lucruri pentru a gasi salteaua potrivita pe care sa ai un somn cu adevarat relaxant.

Salteaua cu burete sau spuma rece are multe efecte benefice asupra sănătăţii noastre.există Denumirea de spumă rece se referă la procesul de fabricație al saltelei din spumă. Saltelele din burete aerisesc bine si urmaresc bine conturul corpului. Acesta este modul în care ajută la evitarea sau reducerea durerilor de spate și coloanei vertebrale.

În magazinul nostru online, puteți găsi bonell și arcuri de buzunar versiuni ale saltelelor cu arcuri. Saltelele cu arcuri Bonell sunt formate din arcuri de suprafață mare interconectate. În saltelele cu arcuri de geantă sau buzunar, corpurile cu arcuri au un diametru mai mic și se mișcă mai mult sau mai puțin independent unele de altele, deoarece nu sunt conectate aici.

The saltea cu vid denumirea se referă la ambalajul special. Folia este trasă peste salteaua finită, aerul este stors din ea și apoi cele două capete sunt sigilate. Salteaua cu vid este apoi rulată. Acesta este foarte ușor și practic de transportat.

Stilulcu huse de saltea ne putem face salteaua mai confortabilă. Dar pentru a obține confortul dorit, este important să o folosești pe o saltea care nu este întinsă, deoarece își poate lua forma, ceea ce îi reduce confortul.Datorită greutății corporale mai mici, fac. nu este nevoie de o saltea foarte groasă. Puteți găsi saltele pentru copii în mai multe dimensiuni.

Începeți un somn confortabil și relaxant cu elementele de bază!