Categorii de produse

Saltea cu vid

Ce este o saltea cu vid?

În primul rând, aș dori să înlătur o concepție greșită. Mulți oameni cred că cuvântul saltea cu vid se referă la tipul de saltea. Aspiratorul in sine este tehnologia folosita pentru a face salteaua mai usor de transportat. Cu alte cuvinte, salteaua de spumă finită este înfășurată în folie, iar apoi aerul este stors din ea folosind o mașină de presare. Folia este apoi sigilată la ambele capete ale saltelei comprimate, împiedicând astfel curgerea aerului înapoi. Salteaua mai mică rezultată este ușor de rulat. Cu aceasta, salteaua cu vid este gata. Ocupă mai puțin spațiu pentru depozitare și este mai ușor de transportat, iar costul livrării la domiciliu este, de asemenea, mai ieftin.

Salteaua cu vid revine încet la starea inițială după despachetare. Fiecare saltea din spumă încearcă să-și recupereze starea inițială înainte de a aspira. Acesta este un proces oarecum consumator de timp.

Înainte
Fekvőérzet
Husă de saltea
Materialul husei saltelei
Limită de greutate
-25%
La favorite
Pret normal:
1 685,27 RON / buc
Fluxul dvs:
1 266,93 RON / buc
-25%
La favorite
Pret normal:
2 184,16 RON / buc
Fluxul dvs:
1 645,60 RON / buc
-25%
La favorite
Pret normal:
2 054,33 RON / buc
Fluxul dvs:
1 547,03 RON / buc
-25%
La favorite
Pret normal:
2 834,51 RON / buc
Fluxul dvs:
2 139,68 RON / buc

Saltele aspirate pentru hoteluri și persoane particulare. Cuvântul vid se referă la procesul de ambalare, ceea ce îl face extrem de ușor de transportat. Este foarte populară salteaua cu două fețe, ceea ce este într-adevăr foarte practic, pentru că trebuie doar să o răsturnați pe partea potrivită anotimpurilor. Saltelele noastre de calitate oferă suportul perfect pentru oase și mușchi, așa că ne trezim odihniți în fiecare dimineață.

În magazinul nostru online veți găsi mai multe saltele cu vid de diferite dimensiuni. În oferta noastră, puteți descoperi și o saltea cu vid cu o latură medie tare și cealaltă parte tare. Dacă suferiți de alergii la praful din casă, alegeți salteaua noastră anti-alergenică cu aspirat cu spumă. Îl puteți găsi aici în diferite dimensiuni, de la cea mai mică dimensiune de pat de o persoană de 80 x 200 cm până la dimensiunea patului de 200 x 200 cm.

Saltelele noastre sunt fabricate în Ungaria, folosind materiale de înaltă calitate și tehnologie avansata. Încearcă un somn relaxant pe o saltea confortabilă, totul la prețuri cu adevărat accesibile!