Categorii de produse

Prosoape Disney

Prosoape Disney colorate, vesele, minunate pentru copii cu dimensiunea 70 x 140 cm.

Cu ele vă puteți face copil fericit pentru baie de seara. Dacă eroul tău preferat de basm te însoțește la baie, cu siguranță vei fi mai dispus să te arunci în cadă.

Un prosop frumos Disney poate face minuni.

Prosop Verdás , prosop magic de gheață, prosop mickey mouse, prosop minnie mouse și multe alte personaje de poveste. Promoții continue și noutăți continue în gama noastră de prosoape pentru copii. Materialul său de bumbac pufos este extrem de prietenos cu pielea, cu ajutorul căruia poți șterge ușor pielea sensibilă a copiilor tăi. Îl vei iubi acasă și în timpul orelor de înot, sau pe plajă vara.

Înainte

Prosoape Disney, prosoape de baie, prosoape de plajă într-o gamă largă la prețuri reduse.

Ofertă în continuă reînnoire, deoarece sunt din ce în ce mai multe basme care ne fascinează copiii. Echipa magazinului web DIZON.hu lucrează în fiecare zi pentru a avea clienți mulțumiți. Copiii sunt la fel de importanți pentru noi ca și adulții, motiv pentru care am creat o categorie care include produse Disney pentru ei.

Spălați prosopul Disney pentru copii conform cusuturilor. -în etichetă.

Acest lucru permite de obicei 30-40 de grade Celsius. Poate fi pus în uscător. Fabricat din material de calitate, păstrare bună a culorii. Nu folosiți prea mult balsam pentru că poate întări materialul. Le dorim tuturor copiilor mici o baie placuta si un prosop placut!

Prosoapele de baie pentru copii de calitate, 100% bumbac au grija de pielea delicata a celor mici.

Toate prosoapele de plajă pentru copii Disney au o atingere moale și mătăsoasă.

Copiii le vor adora datorită proprietăților lor bune de absorbție. Materialul 100% bumbac garanteaza o calitate buna. Se spală bine, material rezistent la culoare, dar condițiile de spălare trebuie respectate conform etichetei. Un prosop de baie pentru copii, un prosop de plajă, un prosop Disney atinge copiii cu grijă și confort.

Winnie the Pooh, Prințesele, Minnie Mouse, Prințesa Sofia și alții vă așteaptă copilul. Magazinul online DIZON-home.ro garantează livrare fiabilă, rapidă și garantează produsele sale.