Categorii de produse

Plaid Disney

Pături Disney pentru copii pentru fetițe și băieți!

90 x 120 cm | 100 x 150 cm | 95 x 140 cm | Păturile noastre prietenoase și dulci pentru copii din lână cu personajele tale Disney preferate sunt disponibile în dimensiunile 120 x 140 cm. Copiii noștri sunt liniștiți când au lângă ei o pătură pufoasă și delicată, pe care, atunci când sunt întinse peste ei, adorm ușor.
Pătuțul Disney pentru copii de calitate din poliester și lână. pătura este o alegere bună dacă vrem să ne tratăm copiii cu ceva mic. Este cald, moale și delicios să te acoperi acasă, dar îl poți lua cu tine oriunde și, cu siguranță, ții unul în mașină, pentru că îl poți folosi oricând.

Înainte
Material
Mărimea
Culoare

Pătură pentru copii cu model de basm Disney, care oferă confort și siguranță copiilor noștri.

Mai multe dimensiuni, mai multe modele, aceeași calitate. Preturi speciale si noutati continue va asteapta in magazinul web DIZON-home.ro. Păturile și păturile Disney moi pufoase sunt bune pentru copiii noștri. Oferim o selecție largă de aceste mici carouri Disney drăguțe pentru fetițe și băieți. Decorează camera copiilor cu o pătură frumoasă pentru copii, cu care poți și acoperi patul pe care o iubește fiecare copil mic.

Un carouri Paw Paw le-ar face cu siguranță o mare plăcere. Se simte bine să se înfășoare în materialul lor moale când sunt reci. De asemenea, este bine să te ascunzi dedesubt după baia de seară, dar este și bine să ai mereu în mașină o mică pătură Disney așa. Datorita dimensiunilor reduse, il poti lua cu tine oriunde, incape chiar si intr-o geanta de dama mai mare.Patrula laba, Printesele, Omul paianjensi noii mici prieteni ajung regulat la magazinul web DIZON-home.ro pentru a aduce bucurie copiilor.

O pătură și o pătură pentru copii de calitate se vor asigura întotdeauna că copilul dumneavoastră nu răcește.

Pătura pentru copii Disney care după spălare se usucă rapid, este rezistent la culoare și întotdeauna moale.

O alegere bună și pentru excursii, dacă vrei să fii pregătit pentru orice. Copiii știu că ar lua cu ei jumătate din cameră dacă ar putea, inclusiv toate jucăriile, dar o pătură moale Disney ar putea fi suficientă.