Categorii de produse

Pilota

Set de perne pilota: set iarnă-vară.

Îți oferim cel mai simplu mod de a cumpăra o pilota antialergenică. Un set pentru adulti la un pret mic, sau o pilota pentru copii, iarna, vara, sau 4 sezoane, simpla sau dubla, gasesti de toate in magazinul web dizon.hu.

Te vei simti foarte confortabil. în produsele noastre fabricate în Ungaria.

Toate pilotele noastre sunt matlasate, deoarece știm deja că aceasta este cea mai practică, mai confortabilă și mai durabilă soluție. Matlasarea previne alunecarea umpluturii, astfel încât vă va menține întotdeauna uniform cald în timp ce dormiți. Puteți dormi bine doar sub pilotele noastre prietenoase cu pielea, care rețin căldura, din bumbac natural și material de mătase. Cu siguranță vă va plăcea oferta noastră de reducere.

Înainte

Plapușă plăcut moale și caldă, pernă confortabilă, pernă mică.

Pentru un somn relaxant, o pernă de bună calitate și culoare quilt. Un confortabil, respirabil și calduros Setul papal este garantat să îmbunătățească experiența de relaxare. Putem alege deja stratul superior, care promovează o senzație mai mare de confort. Dintre materialele din bumbac, antialergenii sunt excelente pentru cei alergici la pene sau puf. Majoritatea pilotelor și pernelor de iarnă și vară sunt realizate cu huse detașabile, lavabile. Dar găsim și unele unde nu doar husa poate fi spălată. Stratul superior al acestor produse textile poate fi din bumbac sau microfibră, iar umplutura poate fi și bile de silicon.

Husa din microfibră este mai moale decât bumbacul, ceea ce oferă o senzație și mai plăcută.

Dimensiuni:

  • 90 x 140 cm
  • 135 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 200 x 220 cm

O pilotă irezistibilă, uimitor de moale și caldă este una dintre bazele unui somn odihnitor și al viselor frumoase. Antialergenic, cu microfibră și umplutură de stilou premium pentru toate nevoile.

Set de perne pentru pilota ieftin.

De asemenea, puteți alege dintre memoria ergonomică gama de perne de spumă, care, datorită designului său, promovează un somn sănătos. De asemenea, oferă un sprijin adecvat pentru gât și coloana vertebrală. Aceste perne au și huse detașabile pentru a le face și mai ușor de curățat.

Plapuma dublă este alegerea perfectă pentru îndrăgostiți.

Pătură de 200 x 220 cm cu siguranță se vor potrivi sub. Nici carourile nu pot lipsi din dormitor, dar și umplutura naturală din puf este cu adevărat răsfățată. Dacă folosim o saltea, foaia de cauciuc din jersey este alegerea potrivită în magazinul nostru web.

În magazinul web DIZON.hu, desigur, veți găsi și durpușul de puf categoria, in care toate produsele sunt realizate din materiale de calitate premium. Puful este unul dintre cele mai vechi materiale de umplutură. Materialul lor de acoperire poate fi bumbac sau mătase. Manginul cald de mătase oferă un aspect decorativ și oferă o noapte cu adevărat relaxantă.

Set pilota pentru 4 sezoane ieftin, cu transport gratuit.

Plapuma pentru patru sezoane este recomandat celor carora nu le place sa schimbe pilota si perna iarna si vara. Setul de perne cu pilota pentru 4 sezoane asigură o temperatură optimă a corpului pe tot parcursul anului, cu o bună ventilație și în același timp menținând căldura. Îl poți găsi în versiuni de plapumă simplă și dublă. Husa de pilota dublă poate fi găsită și în magazinul nostru online. Umplutura pilotelor matlasate nu se destrama si se pot spala din cand in cand in masina de spalat rufe. Casetele sunt laminate, astfel încât umplutura nu poate aluneca dintr-un loc în altul.

Set de pilota din 3 piese.

Plome, perne, fețe de pernă în culoarea albă ca zăpada. Deși oricum îmbrăcăm setul de pilota în cuverturi frumoase de pat, culoarea albă ca zăpada creează în noi un sentiment de puritate eternă și pace. Fiecare set de perne de pilota este un produs maghiar de calitate, livrat de la un producator autohton in dormitorul dumneavoastra. Calitate garantată, vise dulci garantate.

Set de cuvertură și pernă de puf, de asemenea, de la un producător autohton. Plopumă de mătase și pernă, dacă vrei să te încânți doar cu ce este mai bun.

Magazinul web dizon-home.ro are grijă de tine și de visele tale frumoase. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați la +36305092418.