Categorii de produse

Pernă

Pernă confortabilă pentru un somn odihnitor.

Tipuri de perne: Antialergenică, pernă din spumă cu memorie (memorie), pernă tradițională, pernă din puf, pernă cu husă detașabilă, pernă antialergenică, pernă decorativă, pernă mică și mare pentru toate nevoile!

Pernă tradițională, din categoria premium, din puf sau pernă inovatoare din spumă cu memorie, orice doriți, găsiți-o pe cea perfectă în magazinul web dizon.hu. Majoritatea pernelor pe care le oferim sunt fabricate în Ungaria. Credem că calitatea internă este de înaltă calitate și, din fericire, clienții noștri susțin acest lucru.

Umpluturile din fibră de poliester și puf ale pernelor sunt, de asemenea, de bună calitate, nu se adună, chiar și după o lungă perioadă de timp. timp. Perna detașabilă și lavabilă cu husă cu fermoar oferă o experiență suplimentară de igienă.

Înainte
Fedőanyag
Mărimea
Culoare
Töltet anyaga
Codul produsului

Pernă mică, pernă mare, pernă medie, pernă decorativă, pernă cu puf, pernă anatomică din spumă cu memorie!

În magazinul nostru online, puteți alege dintr-o varietate de perne pentru cei care vor să viseze printre perne. Pe lângă pilota, oferim copiilor și adulților perne grozave, super în mai multe dimensiuni, cu mai multe materiale de acoperire și diverse umpluturi.

Perne selectate, premium, antialergenice și spumă cu memorie pentru a se potrivi tuturor nevoilor.

Perne mici și mari la reducere, cu livrare rapidă. Obiceiurile și așteptările noastre de somn sunt diferite. Sunt cei care sunt mai grei și sunt cei care se simt bine pe patul mai moale și dorm odihniți. Poziția corectă este un factor important dacă vrem să ne trezim odihniți. Dormi cel mai bine pe o parte, pe burtă sau pe spate, aici vei găsi perna perfect confortabilă.

O husă bună de bumbac perna oferă suport și confort adecvat în timpul somn . Atunci cand alegi o perna, trebuie sa tii cont de pozitia in care dormi pe timpul noptii. Coloana vertebrală ar trebui să se odihnească într-o poziție naturală, în stare de repaus, când dormim. Cine este perna umplută tare, cine este perna moale sau va fi memoria spuma cea potrivită, depinde întotdeauna de nevoile individuale. Pe lângă setul de perne cu pilota și perna anatomică, sunt disponibile și perne decorative. Culoarea albă este un simbol al purității, păcii și culoarea principală a unei case perfecte.

Una dintre cele mai populare perne ale noastre este perna din puf, este complet naturală în interior și în exterior.

Este disponibilă în mai multe dimensiuni, întotdeauna cu noi vânzări. Dacă husa de pernă din mătase mangin este preferata ta sau poliester, o poți găsi și aici. Perna anatomică este favorita celor care suferă de gât și coloana vertebrală. Culorile verde și gri sunt și ele la modă în zilele noastre și le putem folosi și în dormitor. Magazin online de perne de fabricatie maghiara, cu vanzari permanente si noutati continue. Perna din stoc, livrare rapida. O pătură frumoasă și caldă de lână va fi, de asemenea, textilul preferat de casă în dormitor sau sufragerie.

Tipuri și dimensiuni de perne:

  1. Pernă mică: 38 x 48 cm
  2. Pernă mare: 70 x 90 cm
  3. Pernă decorativă: 35 x 35 cm
  4. Pernă din spumă cu memorie: mai multe dimensiuni

    Comandați perne de calitate cu livrare gratuită la domiciliu.

    Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la +36305092418.