Categorii de produse

Perna Disney

Perna Disney pentru copii din material moale, de calitate, într-o gamă largă pentru băieți și fetițe.

Fermecătoarele perne pentru copii Disney vor avea o notă magnifică, princiară, care îi va încânta pe copii și pe adulți deopotrivă. Imaginea sa frumoasă, bine lucrată și materialul moale de pluș de calitate te încântă în fiecare zi când îl iei în mână și îl așezi sub capul să se odihnească pentru un bine. Camera copiilor și Camera adulților, unde ei iubesc Minnie Mouse, vor fi mai distractive și prietenoase cu aceste accesorii minunate.

Gratuit livrare online!

Înainte
Mărimea
Culoare
Töltet anyaga
Codul produsului

Pernă Disney, pernă mică, pernă în formă pentru băieți și fete.

Personajele Disney puternice sunt drăguțe fețele lui apar și pe pernele noastre. Culori vesele, luminoase, roz, albastru, rosu, verde, alege-l pe cel mai apropiat de tine si de copilul tau, sau de stilul camerei copiilor.

Traditional, patrat, 40 x 40 cm Disney De asemenea, sunt disponibile pernă și pernă de formă modernă. Te transportă într-o lume de basm și te încântă, sunt atât de frumoase și fermecătoare.

Pernă magică cu gheață, pernă minnie mouse, pernă mickey mouse, pernă verdás, toate perne cu personaje din poveste. sunt disponibile.

Toate pernele Disney sunt realizate din material de calitate, iar magazinul online DIZON.hu se ocupa doar de vanzarea de produse de calitate. Perna pentru copii Disney cu umplutură din fibră de poliester poate fi spălată la mașina de spălat, dar începeți-o doar cu un program blând la 30 de grade Celsius.
Fă-ți copilul fericit cu una dintre pernele noastre Disney și se va simți mereu în siguranță atunci când se duce la culcare. Alegeți o pătură Disney și un prosop Disney pentru a completa setul.

Pernă în formă de Minnie și tot felul de perne Disney cu livrare gratuită.

Le dorim tuturor vise frumoase, fericite și zâmbitoare. copii, personaje de poveste cu o pernă mică sub cap.

Material fleece de pluș sau poliester răcoritor, poți găsi ceea ce îți dorești pentru copilul dumneavoastră în magazinul web DIZON-home.ro. Pernele Disney pentru copii te incanta chiar si atunci cand le vezi in camera. Și când îți vezi copilul dormind dulce pe el, inima ți se înmoaie.Tungeons, Princesses, Spider-Man, Paw Patrol și ceilalți mici prieteni vor fi mereu acolo când e nevoie. Asigurați-vă că păstrați o pernă moale și confortabilă pentru copii Disney în mașină, pentru că copiilor noștri le place să adoarmă acolo. Lăsați-i să se simtă cât mai în siguranță posibil în orice moment.

Promoțiile continue și produsele noi sunt permanente în magazinul web DIZON-home.ro