Categorii de produse

Perna decorativa, Feta de perna decorativa

Pernă decorativă, husă de pernă decorativă pentru sărbători și zilele lucrătoare.

Calitate premium Perne decorative italiene mare în selecție. Realizate cu țesut la mașină de tapiserie, husa de pernă decorativădecorativăși perna interioară din bumbac-poliester-acril sunt textile de casă frumos lucrate, elegante.
I. calitate de primă clasă, realizată din materiale italiene și cu precizie italiană.

Îmbunătățiți atmosfera sufrageriei cu o frumoasă pernă decorativă, sau arată bine și în dormitor, pe patul tău acoperit cu o pătură .

Căutați un cadou special?

O pernă decorativă frumoasă și unică este o alegere bună.

Înainte
Probă
Codul produsului

Perne decorative italiene de calitate și huse de perne decorative pentru toate ocaziile.

Dacă doriți să creați o atmosferă intimă, obțineți perne decorative exclusive.

Pernă decorativă și pernă pentru spate cu modele și decorațiuni drăguțe, cu motive. Husa de pernă decorativă de fabricație italiană, cu închidere cu fermoar, cu pernă de umplutură de fabricație maghiară, interior de pernă. Materialul husei de pernă decorativă este un amestec de bumbac, acrilic și poliester, care este un material de înaltă calitate, lavabil la mașină, de calitate.

Decor modern. perne pentru adulți și copii.

Actualul magazin online al perna decorativa este de 40 x 40 cm, dar este in continua extindere datorita tendintelor si sarbatorilor actuale. Modele cu atmosfera inedita, perne decorative cu cai, perne decorative cu caini, perne decorative cu pisici, perne decorative cu decoratiuni de Craciun, perne decorative cu bufnite etc. Perna modernă este realizată din material de calitate.

Husa pernei are fermoar frumos cusut și se închide cu el. Partea din față a pernei este cu model, iar partea din spate este bej natural. Husa de pernă decorativă poate fi spălată într-o mașină de spălat la o temperatură maximă de 30 de grade Celsius, pe dos și închisă cu fermoar. Nu o puneți în uscător.

O pernă decorativă este o soluție simplă pentru a vă lumina casa.

< p style="text-align: left;">Il putem aseza pe canapea, in dormitor, in hol, in camera de oaspeti si oriunde am dori sa insufletim atmosfera. Câine, pisică, Crăciun, cal, bufniță, girafă etc. pernă decorativă cu vânzări continue.

Oferă camerei un aspect proaspăt prin moliciune și bunătate. Pernele decorative cu o nuanță de bej arată grozav în orice stil. Puteți alege dintre multe perne decorative drăguțe, femei, bărbați, copii și adulți deopotrivă vor găsi ceva ce le va plăcea.O pernă decorativă verde luminează și holul, camera de zi și dormitorul.

Perne decorative cu material de tapiserie automată, husă de pernă decorativă detașabilă, cu fermoar.

Toate pernele decorative sunt de bună calitate, la care nu poți rezista, sunt făcute cu modele atât de frumoase. Perne decorative cu animale mici, câini sau pisici pernele decorative nu numai că aduc un zâmbet pe fețele copiilor, dar și adulților le place să se uite la ele. De asemenea, pot fi folosite ca canapea și perne decorative pentru fotolii, dar creează și ordine atunci când sunt așezate pe pat după ce așternutul a fost încorporat. Dimensiunea 40x40 cm este perfecta pentru a fi amplasata oriunde in casa noastra.

Comandați oricare dintre ele pentru dvs. sau cadou. Poate fi un cadou sincer și unic.

Comandați online, în siguranță. Profită de garanția de schimb de 14 zile, livrare gratuită și retururi gratuite.

Disponibilitate:

Web: https://dizon-home.ro
Telefon: +36 (30) 509 2418
info@dizon.hu