Categorii de produse

Pătură

Căutați o pătură caldă, moale și frumoasă la culoare?

Pătură într-o singură culoare și cu model sau matlasată, puteți găsi ceea ce doriți la noi. Pătură de canapea, al cărei material moale de pluș, culoarea veselă, pulsatorie sau chiar liniștitoare afectează atmosfera apartamentului și astfel și starea noastră de spirit.

Păturile sunt disponibile în 2 dimensiuni:

  1. Pătură 150 x 200 cm, dimensiunea pentru un pat de o persoană, pentru o persoană
  2. Pătură 200 x 230 cm pentru un pat dublu, un pat dublu

Sunt disponibile culori foarte frumoase: galben, roz, albastru, verde, negru, alb, bej etc. Femeile, bărbații și copiii își pot găsi pătura preferată.

Material pentru pătură:

piș din microfibră și acril, care este uimitor de moale și durabil și rezistă spălării frecvente.

Înainte
Material
Mărimea
Culoare
Probă
Codul produsului

O pătură moale te poate îmbrățișa în serile mai reci.

Totul arată mai frumos învelit într-o pătură plăcut moale. Are un efect deosebit de pozitiv asupra bunăstării. Te înveselește puțin la sfârșitul unei zile obositoare. Această pătură moale are și un efect bun asupra ochilor tăi, deoarece dacă ascunzi lucrurile de pe patul tău cu o astfel de pătură, imaginea de ansamblu este și mai frumoasă. Păturile noastre de primă clasă pot fi folosite nu numai în dormitor și sufragerie. Simțiți-vă liber să-i duceți la picnicuri și excursii.

Alegeți o pătură frumoasă.

Sau chiar mai mult și simțiți-le moliciunea, moliciunea și căldura în fiecare zi.

Cu o pătură de calitate, puteți ascunde totul elegant. Lasă-l să fie tot ce este însoțitorul tău fidel în timpul somnului odihnitor și nu vrei să devină ținta privirilor indiscrete. Întinde-l peste tine într-o seară adormită de toamnă, o să te simți bine să citești o carte în îmbrățișarea ei. Te încântă și te răsfăță cu materialul său pufos-moale. Îți poți surprinde chiar și membrii familiei cu o pătură moale, cu siguranță vor fi fericiți de asta. În magazinul nostru online, vei găsi o selecție de mărimi și culori, din care cu siguranță o vei găsi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Poți alege culorile neon, sau poți rămâne la pastel, gri , și culori bej. Toate acestea vor fi alegerea potrivită pentru tine. De asemenea, puteți acoperi patul copilului cu el, această pătură moale va face jocul și mai distractiv. Și dacă doriți să vă reîmprospătați pătura, trebuie doar să o puneți în mașina de spălat pentru o spălare delicată. După uscare, vă puteți bucura din nou de moliciunea sa răsfățătoare și de parfumul delicios. O pătură roz din microfibră arată bine în camera fetițelor, pe paturile copiilor noștri.