Categorii de produse

Pat

Patul boxspring este un adevărat lux dormitor, născut pentru un confort maxim.

Visează în dormitor, cu frumos mobila! Unul dintre cele mai confortabile tipuri de pat, care este o marcă comercială de eleganță și stabilitate. Cadru și construcție extra masiv, calitate perfectă! Soluție sigură, durabilă, deoarece salteaua se sprijină direct pe sistemul de arcuri încorporat în cadrul patului. Soluție unica: puteți alege un cadru de pat, tăblie și saltea separate.

Înainte

Patul: mobilierul care servește un somn relaxant și confortabil!

Patul este mobilierul care este responsabil pentru o odihnă plăcută. Nu contează în ce pat vă întindeți capul, pentru că pentru a vă trezi odihnit, aveți nevoie de o saltea confortabilă și, desigur, patul este important.

În magazinul nostru online , puteți găsi paturi box spring confortabile și la modă și cadru de pat boxspring-uri care vă servesc confortul. Dacă chiar vrei să dormi în condiții extra confortabile, alege un pat și o saltea potrivită din selecția noastră. La urma urmei, salteaua în sine nu valorează aproape nimic fără patul potrivit și, desigur, este adevărat și invers. Puteți găsi paturile noastre boxspring în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți alege dimensiunea de care aveți nevoie pentru un somn confortabil. De asemenea, merită să vă uitați prin gama noastră de paturi, deoarece puteți alege dintre mai multe tipuri și culori.

Patul box spring este prezent pe piețele interne de ceva timp, răspândindu-se rapid în Europa datorită stilului și confortului său. Este mult mai durabil decât combinația tradițională cadru de pat + grilă de pat, iar greutatea mai mare nu este un calvar. Cu acest tip de pat, nu trebuie să vă fie teamă că s-ar putea să vă găsiți pe podea din cauza unei mișcări bruște, deoarece nu există cadru de pat care să se poată rupe. De asemenea, stai mai sus decât într-un pat dublu tradițional, așa că este mai confortabil să te întinzi și să te ridici de pe el.

Odată ce ai încercat cum este un somn confortabil, nu vei mai dori să dormi în altă parte. :)