Categorii de produse

Oala sub presiune

O oala sub presiune își poate merita greutatea în aur în bucătărie! Orice mâncare poate fi preparată mult mai repede cu ea, așa că dacă ești în cursă constantă împotriva timpului, îți recomandăm cu siguranță să iei una. În acest vas ingenios, magistral, ingredientele se vor înmuia rapid,prepararea alimentelor poate fi accelerată cu până la 70%și, în plus, vor rămâne multe alte vitamine ea.

Înainte

Ușurează-ți munca, scurtează timpul petrecut gătind cu o oală sub presiune!

Poate că toată lumea este familiarizată cu echipamentul de bucătărie, oala sub presiune. Acest tip de vas desparte umanitatea destul de mult. Unora le place și îl folosesc, unii l-au cumpărat deja, dar nu l-au încercat încă și unii nu îndrăznesc să îl cumpere.

Oricine a folosit o oală sub presiune a experimentat beneficiile gătirii într-o oală sub presiune. Dacă l-ați cumpărat deja, dar nu l-ați folosit încă, atunci este timpul să încercați cât de repede sunt preparate în aragaz mâncărurile pe care altfel le petreceți ore întregi gătind. Rezultatul final va avea și un gust complet diferit, deoarece aromele se păstrează mai bine la gătit în aragaz, nu pleacă cu abur.

Dacă „nu îndrăznești” să-l încerci pentru că ai auzit despre un accident de bucătărie în care aragazul a explodat, atunci nu vă fie teamă, acest lucru nu se întâmplă cu adevărat cu aceste aragazuri nou fabricate. Dacă îl utilizați corect, veți evita chiar și cel mai mic accident de bucătărie care s-ar putea întâmpla din cauza ceainicului.

Nu îl lăsați niciodată plin, astfel încât aburul se poate mișca mai bine în ibricul etanș. Deoarece aburul rămâne în interiorul aragazului închis, totul se va găti mai repede. Când apa din ibric a fiert, va emite un bip. Apoi este timpul să coborâți flacăra. În partea de sus a ibricului, găsim o mică supapă cu care putem reduce presiunea înainte de a-l deschide. Înainte de a scoate blatul, merită să așteptați câteva minute. Dacă este folosit cu grijă și precauție, nu vor apărea accidente în bucătărie. Este indicat să vă întoarceți fața când scoateți capacul, astfel încât aburul să nu vă lovească fața.

Folosirea ceainicului nu este complicată, nu-i așa? Odată ce l-ai încercat, vei chema adesea ajutor :)