Categorii de produse

Oală din fontă

Oala din fontă, tigaie din fontă, picioare din fontă și suporturi pentru oală!

tigăile din fontă sunt rezistente la căldură până la 280° C, deci pot fi folosite si la cuptor. Datorită materialului fontă, face alimente absolut uimitoare, cu un gust suculent. Un excelent reținător de căldură, cărnurile delicios de moi sunt prăjite sub capac, gătite în el, chiar întregi. exact ceea ce aveți nevoie pentru a străluci în bucătărie.

The oalele din fontă pot fi folosite și pe o plită cu inducție. O oală din fontă de calitate are o viață aproape eternă, așa că trebuie să o cumperi o singură dată.

Înainte
Material

Există și diferențe de calitate între vasele de gătit din fontă. Lava produce de zeci de ani de cea mai bună calitate, așa că vasele pe care le cumpărați de la noi sunt de încredere și au o viață aproape eternă. Cum poate fi recunoscută calitatea? Semnul distinctiv al unei tigai din fontă, tigaie, vase de copt foarte bune este că este grea.

Tăgăile din fontă sunt potrivite pentru pregătirea oricărui fel de mâncare:

Supe, carne, mâncăruri dintr-o singură mâncare, fripturi, fripturi, pâine, prăjituri, paste etc. Ouă omletă, varză? Într-o tigaie din fontă, vei experimenta astfel de arome încât vei linge toate cele 10 degete.

Tăgăile noastre din fontă sunt compatibile cu tot felul de surse de căldură: plită cu inducție, cuptor, cuptor. Sunt rezistente la căldură până la 280°C, așa că nu trebuie să vă faceți griji că le deteriorați, este aproape imposibil. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă la lingurile caustice, zgâriete.

Este interzisă folosirea oalelor din fontă în cuptorul cu microunde!

Ar trebui să știți că oalele din fontă se încălzesc mai lent decât oalele tradiționale cu pereți subțiri. Dar apoi este foarte rezistent la căldură, toate suprafețele sale absorb căldura. Ca urmare a utilizării, nu este nevoie să vă alarmați dacă vasul începe să devină negru, dar dacă apare rugina pe el, nu este un semn bun. Nu tratați resturile de alimente arse cu agenți de curățare, ci frecați-le cu sare grunjoasă folosind un prosop de hârtie. În acest fel suprafața nu va fi deteriorată. Această metodă nu ajută? Apoi fierbeți apa în oală, ar putea ajuta.
Picioarele din oțel inoxidabil nu trebuie depozitate în apă. Este important să-l păstrați uscat pentru a evita ruginirea.

Vaselele din fontă își merită greutatea în aur în bucătărie!

Este ca vinul. Se va îmbunătăți cu timpul. Mâncărurile de acest fel ale bunicilor noastre reprezintă deci o valoare inestimabilă. Oalele din fontă au fost folosite în China încă din secolul al V-lea î.Hr. O mare varietate de feluri de mâncare pot fi pregătite într-o oală grozavă, de la supă la raguut, dar chiar și pâinea este inclusă.

Prăjituri cu pâine într-o oală de fontă?

Oala de fontă se transformă în cuptor imediat ce este introdusă în cuptor și ajunge în dreapta temperatura. Pâinea va fi coaptă din interior spre exterior și va fi mai bună decât cea cumpărată din magazin. Daca invatam sa o folosim bine, va deveni o adevarata comoara in bucatarie, cu care putem coace si paine pentru familie.

Comanda din magazinul online dizon.hu de la calitatea Colectia vase de gatit din fonta LAVAsi o livram gratuit la tine acasa, in termen de 2 zile lucratoare. Lucrăm cu serviciul de curierat GLS, care se ocupă de coletele noastre, deși o oală din fontă nu se poate sparge, totuși ne place să ambalăm cu grijă produsele predate serviciului de curierat.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați!

Telefon: +36305092418

E-mail: info@dizon.hu