Categorii de produse

Lenjerie de pat din bumbac

Seturi de cuverturi de pat din bumbac întotdeauna la prețuri bune!

Seturi cuverturi de pat din bumbac confortabile pentru femei, bărbați și copii, în toate stilurile. Oferim lenjerie de pat confortabilă,
de calitate, pufoasă, puternică și, de altfel, frumoasă. O mulțime de modele, o mulțime de
combinații de culori, o mulțime de modele diferite, pentru fiecare stil.

Avertură de pat de o persoană și avertură de pat dublu seturi disponibile și într-o selecție mare.

Ce lenjerie de pat doriți?

Cea mai populară sunt cuvertura de pat din 3 părți și cuvertura de pat din 7 părți , dar cuvertura de pat dublă
de pilota este, de asemenea, foarte vândută. În ceea ce privește materialul, nu știm nimic imposibil: lenjeria de pat creponată, lenjeria de pat din satin și, bineînțeles, lenjeria de pat
husă
din flanel. de asemenea, popular.

Este, de asemenea, o alegere perfectă ca cadou. Vă dorim vise dulci!

Înainte
Material
A stabilit
Mărimea
Culoare
Probă
Záródás
Codul produsului

Somnul este confortabil și relaxant în îmbrățișarea unui set de lenjerie de pat din bumbac!

Cuvertura de pat din bumbac este foarte populară. Materialul de bumbac este realizat din plantă naturală de bumbac. Rezultatul final este un material textil moale, confortabil, prietenos cu pielea, care va deveni un set cuvertură de pat din bumbac de calitate perfectă pe paturile din dormitoare. Versiunea dublă, din bumbac, a un singur set din 3 piese, 6 piese și setul de pat din 7 piese este o alegere bună pentru toată lumea.

Ce oferim în magazinul web DIZON?

Printre altele, noutăți continue, prețuri avantajoase, promoții reînnoibile, servicii prietenoase și de ajutor clienților, comandă sigură și livrare rapidă.

Bumbacul seturile de lenjerie de patoferite în magazinul online DIZON.hu sunt disponibile în 3 bucăți, de asemenea într-un set de lenjerie de pat normal din 6 bucăți, 6 bucăți, set de lenjerie de pat bumbac 7 piese și 2- piesa, set de lenjerie de pat pentru copii. În prezent, există două tipuri de compoziție materială. Avem cuverturi de pat 100% bumbac și bumbac cu fibre mixte (80% bumbac și 20% poliester) în categoria bumbac.

The seturi de cuverturi de pat din bumbac, cele mai multe dintre ele au închidere cu nasturi, dar există ii cu fermoar. Ambele au avantajele lor, alegerea lor depinde de nevoile individuale. lenjeria de pat cu nasturi, de exemplu, poate fi reparată rapid dacă un nasture se slăbește. Cuvertura de pat cu fermoar, în cazul în care fermoarul se desface, necesită mai multă dexteritate pentru a o coase bine. Husa de pat cu fermoar poate fi scoasă dintr-o singură mișcare și are ca rezultat schimbarea rapidă a lenjeriei de pat.

Care sunt caracteristicile cuverturii de pat din bumbac de calitate?

Averturile noastre de pat din bumbac sunt în mare parte realizate din fibre amestecate (80 % bumbac, 20% poliester). În comparație cu bumbacul 100%, acest lucru are ca rezultat un material de acoperire pentru pat care este mai durabil, mai durabil, mai ușor de manevrat și mai puțin șifonat. Usor de spalat la 30-40 de grade Celsius, rezistent la culoare, uscare rapida. Cuvertura de pat din bumbac placuta, prietenoasa cu pielea este o alegere buna pentru oricine cauta textile de casa sofisticate si de inalta calitate pentru dormitor. Cuverturi de pat din bumbac cu nasturi, fermoare și închideri ascunse.

Avem o gamă largă de cuverturi de pat din bumbac în diferite culori, modele și stiluri. Toată lumea își poate găsi lenjeria de pat preferată în magazinul web DIZON. Model solid, curat, minimalist, extravagant, cu flori, cu animale, în dungi, cu buline, în carouri, în formă de inimă, mașină, motocicletă, Crăciun, primăvară și multe altele la modă sau puteți alege între o cuvertură de pat cu model clasic.

Spălarea cuverturii de pat din bumbac:

Chiar și cu nasturi , chiar dacă am ales o cuvertură de pat cu fermoar, spălați-o pe dos, cu nasturi și cu fermoar. Temperatura de spalare trebuie sa fie de 30-40 de grade Celsius, dar urmati instructiunile de pe eticheta cusuta. husă de pat din bumbac se usucă rapid, fără șifonare.

Ce set de lenjerie de pat ar trebui să alegi?

  • Setul de cuvertură de pat din bumbac din 3 piese este recomandat celor care dorm singuri, deoarece este un set pentru o singură persoană. Husă lenjerie de pat 140x200 cm cu husă de pilota.
  • Recomandăm cuvertura de pat din bumbac din 7 părți set, dacă doi dintre voi dormiți pe același pat, sau dacă dormiți singuri, dar doriți totuși o schimbare a lenjeriei de pat, deoarece este format din 2 seturi.
  • Setul de husă standard de pat 6 piese 200x220 cm dacă folosești cearșafuri de cauciuc, deoarece acest set nu conține cearșafuri. Alegeți setul de cuvertură mare din 6 piese dacă doi dintre voi dormiți sub o pătură. Acest set are o singură husă de pilota uriașă, cu o husă pentru o pătură mare pentru două persoane.

Le dorim tuturor o selecție fericită de set de lenjerie de pat din bumbac și cumpărați!