Categorii de produse

Lenjerie de pat creponată

Lenjerie de pat creponată în culori frumoase, o gamă largă.

Elegant, curat, distractiv sau serios, pe Dizon îl găsiți sub formă de lenjerie de pat creponată de bumbac.

De ce este o cuvertură de pat creponată o alegere bună?

Lenjeria de pat din crepon de bumbac, cel mai mare avantaj este că nu trebuie, sau chiar nu ar trebui să o călcați. Dacă trăiești o viață în ritm rapid, a fost făcută pentru tine. Fără călcat, ușor de uscat, de înaltă calitate și pufos. Oferim, de asemenea, plapumă mare din 3 piese, 6 piese și seturi de lenjerie de pat creponată din 7 piese, astfel încât toată lumea să găsească ceea ce caută.

Ceperă de pat de o persoană. și cuvertură de pat pentru două persoane într-o gamă largă.
De asemenea, în modele de husă de pilota de 140 x 200 cm și modele de huse de pilota de 200 x 220 cm. Sunt disponibile o gamă largă de cuverturi de pat creponate florale, animale, abstracte, pentru fete, băieți, adulți și copii.

Înainte
Material
A stabilit
Mărimea
Culoare
Probă
Codul produsului

Cuvertură de pat confortabilă, fără fier de călcat, într-o gamă largă.

Creponul este un material textil moale, placut produs cu o tehnologie speciala de inel, care poate fi realizat din material 100% bumbac sau bumbac cu fibre mixte (80% bumbac, 20% poliester). De asemenea, este prieten cu gospodinele, burlacii si copiii :)) Materialul creponat este folosit mai ales pentru lenjeria de pat, dar poate fi gasit si sub forma de pijamale. Cuvertura de pat creponată asigură un somn calm și relaxant.

De ce să alegeți o cuvertură de pat creponată?

  • Pentru că este un material fără fier. Așa că dacă nu-ți place să călci sau nu ai timp să dormi, creponul este tipul tău perfect de lenjerie de pat. , spală-l, întinde-l pe uscător și seara îl poți pune pe lenjerie de pat.
  • Se usucă foarte repede, nu necesită tratament special.
  • Crêpa husa de pat este un material puternic, durabil. Va fi un gardian loial al viselor tale pentru o lungă perioadă de timp.
  • Există multe culori, modele și stiluri diferite printre ele.

În setul nostru de cuverturi de pat creponat, atât copiii, cât și adulții pot găsi un set care se potrivește stilului dormitorul lor. Culorile luminoase și modelele reținute, elegante sau clovnești pot fi găsite în magazinul online DIZON.hu. Îl recomandăm pentru hoteluri, apartamente, pensiuni, pensiuni, putem furniza chiar și cantități mai mari, cu livrare rapidă.

Ce lenjerie de pat creponată pot alege dintre seturi?

  • Set de pat creponat din 3 piese: cu 1 husă de pilota, care este de 140 x 200 cm, cu 1 fata de perna, care este de 70 x 90 cm, cu 1 husa de perna mica, care este de 40 x 50 cm.
  • Normal din 6 părți:cu 2 cuverturi de pilota, care este de 140 x 200 cm, cu 2 fețe de pernă, care este de 70 x 90 cm, cu 2 fețe de pernă mici, care este de 40 x 50 cm.
  • Pilota dubla mare din 6 piese: 1 husa de pilota mare, care este de 200 x 220 cm, cu 2 fete de perna, care este de 70 x 90 cm, 2 fețe de pernă mici, care este de 40 x 50 cm și 1 cearșaf, care este de 220 x 240 cm.
  • 7 -set lenjerie de pat creponată: cu 2 cuverturi de pilote, care sunt de 140 x 200 cm, 2 fețe de pernă ttal, care are 70 x 90 cm, cu 2 fețe de pernă mici, care sunt de 40 x 50 cm și 1 cearșaf, care este de 200 x 220 cm.

The hus de pat din crepon este o alegere buna daca vrei sa cumperi lenjerie de pat din material rezistent si nu delicat. Oferta noastră include și versiuni cu buton și fermoar . Vânzări continue și știri continue vă așteaptă când vizitați Dizon. Considerăm foarte important ca clienții noștri să poată adormi într-un mediu relaxant și plăcut în fiecare seară. Pentru a face acest lucru, selectăm întotdeauna cea mai bună calitate, cuverturi de pat și cearșafuri moale la atingere. Lenjeria de pat creponată este, de asemenea, o alegere bună în lunile calde de vară, când preferăm să ne acoperim cu ceva ușor.

Lenjerie de pat creponată materialul de pat creponat este realizat printr-un proces special de imprimare, bumbac 100% sau bumbac cu fibre mixte. Acesta din urmă este compus din 80% bumbac și 20% poliester. Sunt puternice, usor de spalat, rezistente la culoare si nu se sifoneaza. Închiderile lor sunt în principal cu nasturi, dar sunt disponibile și tipurile cu fermoar și de ascunselea. Setul de lenjerie de pat unică din crepon este excelent atât pentru adulți, cât și pentru copii. Această husă de pat creponată de 140 x 200 este realizată cu o husă de pilota.

cepertura de pat creponată este un un plus elegant pentru hoteluri, apartamente și hoteluri piesa de bază. Nu ezitați să căutați în magazinul nostru online cantități și mai mari de seturi de pat creponate, cu livrare gratuită la domiciliu.

Pe lângă toate acestea , desigur, există multe cuvertură de pat din bumbac de calitate frumoasă, cuvertură de pat de flanel și satin pot fi găsite și pe dizon.

Le dorim tuturor o achiziție plăcută de cuvertură de pat!