Categorii de produse

lenjerie de pat 3D

Magazin online de cuverturi de pat 3D cu o selecție mare.

Seturile de pat 3d sunt foarte la modă și populare. Inventarul nostru este actualizat în mod constant deoarece urmăm tendințele și ne adaptăm nevoilor clienților. Lenjerie de pat 3D pentru câini, Lenjerie de pat 3D pentru pisici, Lenjerie de pat 3D pentru cai și multe altele Lenjerie de pat de vis 3D cu casă gratuită livrare.

Ce seturi de lenjerie de pat 3D oferim?

Printre seturile de pat 3D, cele cu modele de animale și modele florale sunt populare și Bărbaților le plac și husele de lenjerie de pat 3D urbane și cele legate de sport. Le puteți găsi într-un set de 3 piese, adică sub forma unui cuvertură de pat de o persoană și, de asemenea, într-un set de cuvertură de pat dublu din 7 piese.

Cu siguranță îl veți găsi pe cel potrivit dintre numeroasele cuverturi de pat 3D frumoase. , dar dacă aveți întrebări, sunați-ne la +36305092418.

Înainte
A stabilit
Culoare
Probă
Záródás
Codul produsului
 

Nopțile sunt mai calme în îmbrățișarea unei cuverturi de pat 3D.

Dacă doriți lenjerie de pat cu un model cool și de designer, alegeți dintre lenjerie de pat 3D. Materialul este plăcut și moale, deoarece este din bumbac. Husa de pat din bumbac este confortabilă pentru toată lumea pentru un somn odihnitor. Și modelul 3D îl face elegant. Lenjerie de pat din bumbac 3D nu va dezamăgi, deoarece este extrem de respirabilă și absorbantă. Putem crește confortul dormitorului și ne putem îmbunătăți starea de spirit cu materiale textile și cuverturi de pat frumoase și de înaltă calitate.

Cele mai multe husuri de pat 3D

strong> sunt confectionate din bumbac cu fibre mixte, asta inseamna o compozitie materiala de 80% bumbac si 20% poliester. Material ușor de spălat, confortabil și recunoscător, care nu se estompează și nu devine pufos chiar și după multe spălări. Vă recomandăm să o spălați pe dos, cu nasturi și la 30-40 de grade Celsius.

Urmând instrucțiunile de spălare, vă puteți bucura de moliciunea și culorile plăcute ale cuverturii dvs. de pat pentru o lungă perioadă de timp. Deci nu se va întinde sau se va micșora chiar și după spălare frecventă. Puteți găsi cuverturile noastre de pat 3D din bumbac într-un design cu nasturi. Acest lucru este, de asemenea, pentru un somn confortabil, iar chiar și tragerea lenjeriei de pat nu va cauza probleme.

The Avertură de pat 3D este un material lavabil, confortabil și recunoscător, care nu se estompează și nu devine pufos chiar și după multe spălări. Vă recomandăm să o spălați pe dos, cu nasturi și la 30-40 de grade Celsius. Cuverturile de pat pufoase, 3D, vă vor îndulci visele.

Dacă aveți nevoie de o cuvertură de pat personală, alegeți dintre cuverturile noastre de pat 3D din 3 piese.

Totuși, puteți alege versiunea lenjerie de pat 3D din 7 părți dacă doriți ca aspectul general al patului dvs. să fie complet. Setul de lenjerie de pat din 7 piese include 2 fețe de pernă mici și 2 mari, 2 cuverturi de pilote și un cearșaf mare. Se potrivește lenjeriei de pat pentru adulți de dimensiuni standard. Dacă îți faci designer de dormitor cu o cuvertură de pat 3D atât de cool, nu fi surprins dacă primești cuvinte de laudă. Nu contează dacă este un animal sau un model floral sau înfățișează orizontul unui oraș, priveliștea te va umple de bucurie. Va fi o experiență să te ghemuiești sub el când te duci la culcare și te trezești relaxat dimineața, datorită materialului moale din bumbac.

Lenjerie de pat 3d poate fi atât tinere, cât și clasice, uitându-se la modelul lor. De exemplu, un model de lenjerie de pat 3d cu un câine este o alegere foarte bună pentru copii. Modelul așternutului 3d cu un pisoi este excelent și pentru grupa de vârstă mai înaintată. Husurile de pilote pentru animale vor fi mereu la modă. Nu poți greși cu ei dacă, de exemplu, cauți un cadou pentru cei dragi, prieteni sau membri ai familiei. Surprinde pe cineva cu ei, care apoi va dormi profund în brațe în fiecare noapte.