Categorii de produse

Lampa de podea

O lampa pe picioare deosebita, rustica, de basm, care este aproape antic poate fi considerat.

Lampa de podea retro cu corp din lemn masiv, suport de 180 cm înălțime ,cu o lumină puternică, caldă, glugă uriașă și frumoasă de basm.

Puteți plasa lampada de podea oriunde doriți, deoarece este unul dintre cele mai mobile tipuri de lămpi.

Poate fi folosit pentru citit și este, de asemenea, foarte funcțional ca lumină de stare. Vă puteți exprima stilul și individualitatea cu ea, iar o astfel de lampă de podea retro specială și unică va aduce o atmosferă captivantă casei dvs.

Lămpile noastre de podea staționare din lemn, cu nuanțele lor galbene, inundă apartamentul cu lumină caldă, astfel încât un mediu foarte liniștitor te înconjoară atunci când îl aprinzi. preferabil.

Înainte
Culoare

Lampa de podea - puțin retro.

S-ar putea să credeți că lampa de podea este deja demodată din cauza sursele moderne de lumină de astăzi. Dar nu este cazul acestor lampadare, deoarece sunt considerate clasice eterne prin aspectul lor unic.

Se potrivește foarte bine în aproape orice stil de cameră, deoarece lemnul nu se demodează niciodată și poate fi combinate foarte bine. Lampile noastre de podea sunt la fel ca stil, dar diferă ca culoare. Astfel, poți alege care se potrivește cel mai bine casei tale. O lampă plăcută de podea maro închis, cu o nuanță galbenă sau crem, arată foarte bine într-o cameră cu o schemă de culori mai deschisă. Maro și galben se armonizează foarte bine unul cu celălalt. Această armonie plăcută este evidentă și în interior, deoarece nu l-au lăsat într-o singură culoare, ci l-au înnebunit cu puțin decor maro închis.

Cu lampa de podea, poti suplimenta lumina asigurata de candelabru sau alt iluminat la nevoie.iluminare, daca ti se pare insuficienta. Dar dacă vrei doar o atmosferă romantică, atunci pornind aceasta îți vei oferi o lumină plăcută. Dacă vrei să-l așezi într-un colț de lectură, nu ezita, deoarece lampadarul oferă suficientă lumină pentru a putea citi în liniște cartea ta preferată lângă ea. Astfel, dacă în cameră se află și alte persoane, acestea nu vor fi deranjate de lumina oferită de lampa pe picioare. Aceste lămpi de podea combină stil retro, clasice atemporale și aspectul modern. Datorită designului piciorului lampadarei, aceasta va sta stabil și nu va ocupa mult spațiu. Așa că îl recomand cu tărie și pentru spații mai mici.