Categorii de produse

Geantă de cumpărături rulanta, coș de cumpărături

O geantă de cumpărături rulanta, care îți scapă povara de pe umeri.

Sacul de cumpărături rulant sau coșul de cumpărături cu roți, așa cum este și cunoscut, este, pe lângă caracterul său practic, o formă de cumpărături extrem de conștientă de mediu pe care fiecare gospodina modernă ar trebui să folosească, în loc de multe pungi de plastic care nu se descompun niciodată!

Practice cos de cumpărături pe roți, geantă de cumpărături la un preț de chilipir! Îți dorești un coș mare de cumpărături rulant pentru tine sau cadou, cu siguranță îl vei găsi pe cel mai frumos și mai bun la un preț avantajos. Nu contează, pentru că avem o selecție mare! De asemenea, în versiunile Stairwalker, recliner și tradiționale cu două roți.

Înainte
Mărimea
Culoare
Codul produsului

Geanta de cumpărături cu roți îți ia povara de pe umeri. Gata cu pantofii, doar cumpărături convenabile. Sacul de cumpărături pliabil și rulant ocupă puțin spațiu atunci când nu este utilizat. Poate fi pliat îngust, ceea ce se potrivește chiar și într-un colț mic al apartamentului. Prindere confortabilă, utilizare ușoară, capacitate mare.

Roțile mari și stabile vă fac viața mai ușoară. Închidere sigură, compartimente mici pentru portofel. Materialul său puternic din poliester rezistă la orice când plouă și nu se înmoaie pentru că este gros, țesut dens. Poate fi pliat atunci când nu este folosit, astfel încât se potrivește în spații mici.

Sacul de cumpărături rulant poate fi și el la modă.

Nu vă puteți imagina că într-o zi veți și voi trage un sac de cumpărături rulant în spatele tău? Sper că vă veți răzgândi după ce veți vedea oferta noastră, deoarece poate fi utilă și pentru dvs.! :)

Da, cu câțiva ani în urmă grupul de vârstă mai în vârstă chiar mergea la cumpărături cu astfel de saci/cărucioare cu roți. La urma urmei, această grupă de vârstă nu mai avea puterea de a transporta alimentele cumpărate pe distanțe lungi (fie pe jos, fie cu autobuzul). Acele cărucioare de cumpărături au fost modernizate, unele dintre ele au primit un aspect mai tineresc, așa că nu mai putem spune definitiv că acesta este pentru grupa de vârstă mai înaintată.

Coș de cumpărături rulant = Mai puține saci de nailon!

Acum sunt cu adevărat utile. Luăm aceste pungi de cumpărături care se pot extrage, deoarece toată lumea încearcă să se străduiască pentru conștientizarea mediului. Astfel, nu mai trebuie să te întorci acasă dintr-o excursie de cumpărături cu destul de multe pungi de plastic, pe care le vom lăsa acasă data viitoare, și doar se vor acumula în casa noastră. Soarta tuturor va fi să ajungă la gunoi, ceea ce, sincer, nu duce la nimic bun. Cu aceste genți de cumpărături/cărucioare pliabile la modă, putem elimina poluarea inutilă a mediului și nici nu trebuie să ne oprim pentru a ajunge la destinație cu cumpărăturile.

Coșul de cumpărături cu scări este foarte practic.

Nu trebuie să vă faceți griji dacă va trebui să cărați cumpărăturile la etaj, deoarece puteți găsi, de asemenea, un „mercator” în selecția magazinului nostru online de cărucioare și pungi de cumpărături. Această expresie ciudată sugerează că nu este tradiționalul coș de cumpărături cu două roți. Acest tip de roată mercator de scări permite pachetului să urce scările fără prea mult efort (ridicare).

Aceste cumpărături trăgătoare modernizate Gențile nu au loc doar pentru mâncare, dar îți poți păstra și lucrurile personale (documente, portofel, telefon) în siguranță datorită buzunarelor ascunse. Așa că nici măcar nu trebuie să porți o geantă de umăr cu tine pentru a avea tot ce ai nevoie cu tine. Din fericire, aceste cărucioare de cumpărături/genți de cumpărături au o capacitate mare, așa că puteți împacheta o mulțime fără a pierde bani până ajungeți acasă.

Alegeți în funcție de nevoile și așteptările dvs. și folosiți-l în fiecare zi. . Dacă vă plac lucrurile colorate, alegeți dintre cărucioarele de cumpărături cu roți, cu culori și modele plăcute. Arătați că puteți rămâne elegant în timp ce faceți cumpărături. Aceste cărucioare de cumpărături cu roți sunt cu adevărat rezistente. Nu numai că piesa sacului de cumpărături nu se va uza rapid, dar roțile sale pot rezista chiar și la antrenamentul de zi cu zi :)