Categorii de produse

Foaie

O selecție mare de foi.

Foaie de cauciuc sau foaia de pânză tradițională sunteți caut? O găsești în magazinul nostru online.

Cearceaful pentru copii 100 x 200 cm, Foașa 200 x 220 cm în culorile femei și bărbați. Cearșafurile albastre, cearșafurile roz, mov, portocaliu, gri, verde, bej, roz și cele mai populare cearsafuri albe sunt, de asemenea, disponibile din magazinul nostru online.

Feșafuri pentru adulți și cearșafuri pentru copii în mai multe dimensiuni.

Foile de calitate bine cusute și prelucrate oferă baza pentru o trezire relaxată. Puteți comanda un cearșaf tradițional de lenjerie pentru patul dublu sau un cearsaf de cauciuc pentru saltea. Foaia de cauciuc rămâne ferm pe saltea datorită marginii sale speciale din cauciuc. Alege acest tip dacă dormi pe o saltea!

Înainte

Repausul potrivit vine din utilizarea foilor potrivite

Este important ca pentru un somn odihnitor, totul să servească confortul nostru. De aceea nu ar trebui să uităm nici măcar cea mai mică foaie cu aspect. Acesta este un accesoriu important pentru a ne face patul și mai confortabil. foarful îndeplinește și o funcție de protecție, deoarece nu permite ca suprafața saltelei să se murdărească. Plapuma, perna și cearceaful sunt textile esențiale pentru un somn confortabil. În funcție de nevoile fiecăruia, puteți decide ce tip și material de tablă doriți. Puteți alege cearceaful tradițional de lenjerie de bumbac sau foaia de cauciuc.

Practicitatea cearșafului de cauciuc este ideală pentru toată lumea.

foaia oferă copiilor și adulților un somn confortabil. Versiunea de cauciuc a foii este foarte populară și astăzi. cearsaf de pat din pânză de exemplu, este o alegere bună pentru un pat dublu sau paturi de o persoană. Nu ne mai putem imagina nopțile fără cearșaf. Fie că patul este un simplu pat de o persoană sau un pat dublu imens, poți comanda cearșafuri ieftine în magazinul web dizon.hu.
Alegeți cearșafurile de bumbac de calitate, 100% bumbac sau cu fibre mixte care se potrivesc cel mai bine dormitorului și patului dvs. și predați-vă în fiecare noapte vise frumoase și netulburate!

Ce este un cearșaf bun?

 • durabil
 • frumos
 • accesibil
 • moale
 • colorat
 • confortabil

    Dacă cumpărați o foaie, este bine să găsiți o piesă durabilă și de înaltă calitate. În fiecare noapte stăm întinși pe ea ore lungi, răsturnându-ne și întorcându-ne, transpirați. Un cearșaf bun poate rezista oricărui calvar. Pentru persoanele care sunt mai transpirate, lenjeria de pat trebuie schimbată mai des, iar cearșafurile trebuie spălate săptămânal, de preferință. O cearșaf puternic nu va deveni pufoasă sau subțire chiar și după spălare frecventă.

    O cearșaf frumoasă va face întreaga seară confortabilă. Un cearșaf de pat gri, care este foarte stilat astăzi, poate fi de asemenea drăguț, gusturile noastre sunt diferite. Cearşaful roz este deja preferatul fetelor, care este o culoare cu adevărat frumoasă şi fermecătoare şi în dormitor.

    Cearșaful servește și ca protecție pentru saltea.

    Așa-numitele cearșafuri impermeabile oferă și o soluție pentru incontinență, dar cearceaful impermeabil este disponibil și la dimensiunea copilului de 60 x 120 cm.
    The foile de cauciuc sunt puțin mai ușor de tratat. Datorită marginii cauciucate, cearceaful nu alunecă de pe saltea, deci nu alunecă de sub tine în timpul somnului.

    O poți găsi dintr-un Saltea de 90 x 200 cm la o saltea de 180 x 200 cm.avem cearșafuri potrivite. Din fericire, puteți găsi foi în mai multe dimensiuni în magazinul nostru online. Puteți avea un pat de o persoană sau un pat dublu mare de 200 x 200 cm. Puteți alege culoarea care vă place dintr-o gamă largă de culori. Puteți alege un cearșaf într-o culoare care să se potrivească cu lenjeriile dvs. de pat, dar puteți alege și unul complet diferit. Partea bună a lenjeriei de pat este că depinde în totalitate de tine care îți place. Culoarea neagră este, de asemenea, solicitată pentru că nu este delicată și este o modă veșnică. Deoarece cearșafurile sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cert este că veți avea un somn odihnitor cu perfecțiunea cuverturii de pat. Poti alege si cearsafuri de bumbac pentru lenjerie de pat din satin, dormitorul este asa cum vrei tu sa fie. Un cearșaf moale verde, de exemplu, creează o atmosferă familiară fantastică, care te pune imediat în largul tău.

    Este perfect și ca cadou, deoarece cearșafurile sunt întotdeauna necesare. Aruncarea lui în mașina de spălat nu va fi nici lung și complicat de curățat. Dacă nu te poți decide între numeroasele culori plăcute, alege mai multe și folosește-le în funcție de starea ta.