Categorii de produse

Echipament de bucătărie

O colecție imensă de echipamente de bucătărie!

O selecție largă pentru gospodinele la îndemână, muncitoare și bărbații de bucătărie! Set de tacâmuri, set de vase, set de sticlă de cristal, tigaie, wok, oală de gătit, oală, picior, vase din oțel inoxidabil. Sa avem bucataria utilata pentru a ne intampina atunci cand vrem sa servim o cina delicioasa familiei sau prietenilor nostri este jumatate din succes. Mici electrocasnice de bucătărie, pahare, farfurii, ustensile într-un singur loc.

O gamă largă de farfurii festive și de zi cu zi.

O varietate de seturi de farfurii de la 18 la 57 de bucăți pot fi comandate atât în versiuni simple, cât și decorative, colorate. Farfurii frumoase și de înaltă calitate, vase, pahare, tigăi, ceainice etc.

Înainte

Echipamentele de bucătărie de calitate fac gătitul mai ușor.

Coacerea și gătitul bune încep cu ingredientele potrivite. Fie că este vorba de materii prime sau de echipamentele de bucătărie adecvate. Gătitul zilnic va fi o plăcere într-o bucătărie bine utilată. În magazinul nostru online veți găsi toate echipamentele de bucătărie de care aveți nevoie pentru a vă ușura munca. De asemenea, puteți străluci în bucătărie cu setul de vase de gătit acoperite cu ceramică și setul de vase de gătit din oțel inoxidabil. Calitatea oală, tigaie și este nevoie de echipamente de bază, ar trebui să fie în fiecare bucătărie. Oala sub presiune din oțel inoxidabil kukta accelerează pregătirea meselor cu până la 70%. Profită de opțiunile premium și comandă produse pentru echipamente de bucătărie pentru tine sau pentru cei dragi.

O bucătărie bine utilată este visul oricărei gospodine.

Ai vrea să te surprinzi. cu o tocană gustoasă de unghii, dar ți-e frică să o faci pentru că este destul de lungă. timpul să te prepari? Folosiți aragazul, care se regăsește și printre echipamentele noastre de bucătărie, în care timpul de gătire este scurtat semnificativ. În plus, mâncarea preparată cu ajutorul aragazului va fi mai gustoasă. Dacă nu ați folosit încă o oală sub presiune, nu ezitați să o încercați, nu veți fi dezamăgiți!

Veți găsi designerul seturi de vase acoperite cu ceramicăde asemenea. Aceste feluri de mâncare sunt ideale pentru toată lumea, deoarece nimic nu se lipește de ele. Puteți găsi aceste echipamente de bucătărie în seturi, sau doar 1-1 oale/oale pe cont propriu. Dacă ați terminat de gătit, puteți găsi, de asemenea, seturi de farfurii moderne, de designer, pentru servit printre echipamentele noastre de bucătărie. vesela, set de farfurii esențial pentru masa familiei. Puteți condimenta porția cu el, deoarece o astfel de farfurie modernă arată deja special pe masa așezată.

Lustruita sticla de cristal setul poate fi găsit și în următoarele tipuri:

  1. Pahar de brandy
  2. Pahar de whisky
  3. Pahar de băuturi răcoritoare
  4. Pahar de șampanie
  5. Roșu pahar de vin
  6. Pahar de vin alb
  7. Pahar de coniac