Categorii de produse

Draperii/draperii opace

Perdele opace într-un set de 2.

Perdeaua opaca este realizată dintr-un material gros, care nu permite trecerea luminii soarelui dimineții și nu îi permite să vadă în apartamentul nostru noaptea. Vara, putem ține departe de căldura soarelui arzător, iar iarna, izolează de frig. Alegeți dintre culorile noastre frumoase, unde puteți găsi și un tip gata făcut.

Oferim draperiile opace într-un set de 2: 2 perdele opace de 150 cm lățime și 250 cm înălțime aparțin unui singur pachet.

O perdea opacă frumoasă oferă casei noastre o atmosferă de zână, completează mediul.

Este disponibil și un set de perdele opace, care este trimis cu draperii, ciucuri și port. Acest set de perdele opace include: 2 perdele opace, 1 draperie, 2 ciucuri și 2 porturi.

Înainte
Culoare
Codul produsului

Perdeaua de opțiune multifuncțională.

Perdeaua de întunecare poate fi folosită nu numai pentru întunecare. Când nu este folosit pentru întunecare, este un plus foarte elegant pentru cameră. Pentru a crea armonie în cameră, este important să alegeți bine draperiile opace. În fiecare caz, coordonăm stilul și culoarea draperiilor opace cu schema de culori și mobilierul camerei. Acest lucru este important deoarece perdeaua opaca este si decorativa. Dacă aspectul general al camerei este corect, îți va schimba și starea de spirit, pentru că toată lumea se simte bine în armonie.

drapea opaca este un stil, confortabil, frumos și practic. alegere pentru a-ți spori casa și pentru o mică renovare.

Albastru, verde, roz, visiniu, bej etc. poți alege între culori frumoase dacă intenționezi să cumperi perdele opace.

Perdelele opace oferite în magazinul online DIZON-home.ro sunt realizate din poliester, care este o perdea foarte bună material. Dupa spalare, se usuca rapid si nu se sifoneaza. Cu toate acestea, nu vă spălați în apă mai caldă de 30-40 de grade Celsius.

Dacă doriți ca draperia opaca nu permiteți intrarea luminii soarelui și a lămpii, apoi alegeți perdele realizate de material mai dens. Acest lucru împiedică, de asemenea, exteriorul să poată vedea în sferele private atunci când trebuie să aprindeți luminile din cameră.

De asemenea, se păstrează ca element decorativ, mai ales dacă este combinat cu draperii de întunecare care se potrivesc cu camera dvs. o cumpărați. Toate draperiile noastre pot fi găsite gata făcute în magazinul nostru online, astfel încât să ofere o vedere estetică în fața ferestrei. Dacă nu aveți nevoie de perdeaua opaca în timpul zilei, atunci trageți-o pe ambele părți ale ferestrei și o puteți lega elegant cu portul. În acest fel, chiar și lumina soarelui pătrunde în camera ta. În seturile de draperii opace, veți găsi și draperiile care se potrivesc cu perdeaua. Acest lucru oferă ferestrei dvs. un fel de cadru.

drapa opaca. Așa că te poți bucura de frumusețea noilor tale perdele pentru o lungă perioadă de timp.

În magazinul online dizon.hu, poți cumpăra draperii opace gata făcute în diferite culori. Toate draperiile opace vă vor fi livrate într-o stare gata făcută, pe care trebuie doar să le fixați pe cornișa suportul pentru perdea. Materialul draperiei opace este poliester gros, pe care îl puteți alege cu ușurință pentru a vă înfrumuseța casa.

draperiile cu perdele opaceimbunătățesc cu adevărat starea de spirit.

Această draperie translucidă și Deasupra drapea opaca, există o bandă nedreaptă cu același material și culoare ca și perdeaua opaca, care decorează minunat opaciunea. Ele dau viață camerei și sunt alegerea perfectă dacă este nevoie de întuneric total.

Comanda online, în siguranță. Profită de garanția de schimb de 14 zile, de livrare gratuită și de returnări gratuite.

Disponibilitate:

Web: https://dizon-home.ro
Telefon: +36 (30) 509 2418
info@dizon.hu