Categorii de produse

Covoraș

Mocheta de podea de la ieftin la lux.

Covorul de podea este alegerea perfectă pentru dormitoare, camere de oaspeți, dulapuri, camere pentru copii și birouri. Oferta noastră include covorașa de podea simplă, clasică și mai subțire și covorașa exclusivă, foarte groasă, incredibil de moale.

Majoritatea covorașelor de podea sunt fabricate din polipropilenă sau poliamidă, care sunt disponibile și în role de 2 și 4 metri lățime.

Covorașe pentru birouri, săli de sport, diverse instituții.

În plus, unele covorașe din pâslă industrială pot fi folosite și în portbagaj și zonele de încărcare ale mașinilor și autobuzelor. Suprafețele antiderapante ale așa-numitelor covorașe auto fac ca zona dată să nu fie accidentată.

Înainte

Covorul de podea este confortabil și emană căldură.

Covorul de podea este încă la modă astăzi.în plus față de casa noastră. Pe lângă faptul că poate alege dintre culori și modele elegante, oferă și un sentiment mai mare de confort. Covorașul ocupă centrul atenției în fiecare cameră, iar moliciunea care se extinde de la perete la perete vorbește de la sine. Poate că multor oameni se tem să așeze covorul de podea, chiar dacă nu provoacă nicio problemă anume. Sunt necesare câteva unelte speciale pentru el și îl putem vedea deja.
Puteți alege dintre mai multe covorașe din oferta noastră. Avem multe culori, modele și materiale în depozitul nostru, pe care chiar le putem trimite imediat. Covorașele lățimea poate fi de obicei între 2 și 4 metri.

Covorașele lungi și scurte, covorașe buclée, covorașe pentru autostradă covorașe pentru copii, covorașe cu model simple și colorate sunt, de asemenea, disponibile pentru toată lumea. Știm că nevoile sunt diferite și dorim să favorizăm pe toată lumea, indiferent de planul pe care doriți să îl implementați în amenajarea interioară. Covoarele noastre de podea vor încânta fiecare metru pătrat al încăperii și, odată cu el, te vor mătura din picioare. Un covor de podea subțire, puternic și durabil este potrivit și pentru birouri.

Model tradițional, dar covor de podea la modă.

Acesta este un covor de podea practic, cu o lungime mai mică a fibrei. Te vei simți bine când vei trece prin asta. Puteți găsi acest tip de covor în culori și modele solide, în culori mai luminoase și pastelate. Nici nu necesită nicio întreținere specială, curățarea generală se poate face prin aspirare.

Covoraș shaggy.

Un covoraș bogat și moale, cu grădini lungi, care se simte foarte plăcut pentru merge mai departe cu picioarele goale. Parcă ți-ar fi mângâiat tălpile. Deoarece covorașul de podea este plăcut de gros, va oferi căldură în cameră. Poate fi amplasat și în camera unui copil, deoarece este ușor de păstrat curat. Copilul tău se poate juca fără să uite pe covorașul Shaggy. Podeaua pentru copii covoraș învelișul cald care sporește confortul pentru fiecare cameră de copii.

Serviciul de curierat GLS livrează comanda covorul de podea până la o rola de 2 m latime.
Rolurile mai late de 2 metri, fiind deja pachete voluminoase, se livreaza cu masina proprie in toata tara.

Contactați-ne cu încredere la numărul de telefon +36305092418, dar puteți trimite întrebările dumneavoastră și la adresa de e-mail info@dizon.hu.