Categorii de produse

Covoraș pentru copii

Covorașa pentru copii, o acoperire caldă fabuloasă pentru camerele copiilor.

Vesos, aduce o atmosferă plăcută în camera copiilor și, de asemenea, creează un mediu confortabil și sănătos. Oferta noastră include și covoare de podea pentru copii potrivite pentru camerele fetelor și camerele băieților.
Covorașa autostradă, covorașa fluture, balerina sau covorașa prințesă este ceea ce îți dorești, îl poți comanda ușor și rapid din magazinul online dizon-home.ro

Covorasul pentru copii poate fi comandat la rola de 4 m latime. În plus, putem trimite, de asemenea, bandă dublu adeziv covoraș sau găleți de adeziv covoraș. Sună-ne la +36305092418 și vom fi bucuroși să te ajutăm cu orice întrebări ai putea avea despre acoperirea covoarelor pentru copii.

Înainte
Material
Mărimea
Culoare
Codul produsului
La favorite
Pret normal:
79,08 RON / buc

Un covor de podea pentru copii vesel, colorat, cu modele este o alegere bună pentru o cameră pentru copii.

Te gândești la , cum ai putea face camera copilului tău mai caldă și mai prietenoasă? Desigur, toate acestea în stil, design și rentabilitate? Atunci covorașul pentru copii poate fi o alegere excelentă pentru tine. covorașele sunt suficient de groase pentru ca copilul dumneavoastră să aibă un joc de sine îngăduit dacă vrea să se joace pe el. Nu vei răci pe covorul camerei pentru copii. covorașele pentru copii nu sunt doar groase, ci și plăcute la atingere. Picioarele mici ale copilului dvs. vor fi fericite cu fiecare pas pe acestea. Materialul din polipropilenă al covorașului pentru copii cu fir subțire, dar țesut dens, este ușor de curățat și are proprietăți bune de rezistență la uzură. Atât copiii, cât și părinții beneficiază de un covoraș de calitate.

Covorașe grozave pentru copii, atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Băieții adoră în special autostradă.covorașe, deoarece aceasta este o pistă grozavă pentru cursele de mașini, în care puteți implica și frații și părinții. Dar ei pot cutreiera chiar și pădurea verde cu ajutorul covor de podea pentru copii cu model de pădure. Ei pot chiar spune o poveste sau un basm acestui covoraș, care le va dezvolta imaginația. Pentru fetițe, recomand covorul de podea pentru copii cu modele distractive. Baza de culoare roz, placut feminina, este vesela de fluturi sau balerini. Dar și până în ziua de azi, puteți întâlni personajele basmelor populare pe unul dintre covoarele pentru copii, iar aceasta este nimeni alta decât albina Maya.

The covor îl poți fixa chiar și prin lipire. Poate fi curățat pur și simplu prin aspirarea. Fiecare joc va fi o bucurie pe aceste covorașe pentru copii.