Categorii de produse

Covor shaggy

Covor pufos, moale și gros!

Covorul gros, zdruncinat covorul shaggy vă întâmpină acasă în fiecare zi cu cel mai mare sentiment de confort. Materialul din polipropilena este perfect în lumea modernă și rapidă de astăzi, deoarece este un material ușor de aspirat, care absoarbe praful și deloc delicat. Covorul shaggy oferit in magazinul online dizon.hu este disponibil in lungimi de fibre de 3 cm si 4 cm, care sunt perfecte pentru living, dormitor, garderoba si alte parti ale apartamentului. Culorile fascinante, modelele viclene și materialul catifelat și pufos sunt cele care ne fac să vrăjim și să ne seducă!

Faceți parte din sentimentul de shaggy, găsiți aici covorul shaggy preferat și mobilați casa visurilor tale cu noi.

Înainte
Mărimea
Culoare
Probă
Codul produsului
 

Covorul shaggy special, adorabil.

Covorul shaggy gros, shaggy combină confortul, confortul sporit și stilul. Armonia designului interior al casei tale este determinată în mare măsură de covorul shaggy bine ales. Printre selecția noastră mare, s-ar putea să găsiți covorul lung visat, pe care îl puteți avea acasă a doua zi după comandă.

O selecție mare de covoare shaggy.

Ușor de asortat. covoarele umplute speciale cu mobilierul din apartamentul tău, culoarea peretelui și alte accesorii. Lungimea firului, puteți găsi culoarea de 3 cm și 4 cm covor shaggy dimensiuni. In magazinul nostru online fiecare covor shaggy poate fi comandat in pana la 7-8 marimi.de asemenea, un cearceaf de pat de dimensiunea 50 x 80 cm in aceeasi culoare si model. Printre acestea se numără 70 x 100 cm, 80 x 150 cm, 125 x 200 cm, 150 x 230 cm, 200 x 300 cm, 250 x 350 cm covor shaggy dimensiuni din care poți alege. De asemenea, puteți găsi la noi piese frumoase pătrate, ovale și circulare, deoarece suntem pregătiți pentru orice nevoie.

Covoare shaggy într-o varietate de culori.

Cu nuanțe de crem, alb, maro, verde, visiniu, albastru, violet, turcoaz, negru, covoare shaggy gri aproape aranjarea podelei casei tale este „joaca de copii”. Dacă sunteți în căutarea unui covoraș de alergat shaggy, există și o selecție largă, pe care o puteți vedea și atinge chiar în showroom.

Puteți alege între pufos și la modă, culori și modele elegante. Știm că schimbarea este veșnică, de aceea oferim o ofertă permanent reînnoită, adaptată ultimelor tendințe. Cele mai frumoase culori și cele mai unice modele pot fi găsite, chiar și sub formă de relief 3D.

Curăţarea covorului shaggy este o joacă de copii.

Poate fi pur și simplu aspirat la fel ca toate celelalte. covoare. Întreținerea regulată și aspirarea mărește durata de viață a covoarelor.

Toate covoarele shaggy sunt livrate rulate. Inainte de prima utilizare, dupa ce il intinzi pe podea acasa, pot aparea cute pe el, care se vor netezi in cateva zile. Acest lucru nu afectează calitatea covorului.