Categorii de produse

Covor de bucatarie

Covor de bucătărie: lavabil, antiderapant, cald.

Un frumos și de calitate covor de bucătărie un accesoriu de bază pentru fiecare bucătărie. Oferă o suprafață moale și caldă picioarelor noastre în timp ce gătim.

Fibrele covorașului de bucătărie acoperit cu teflon sunt hidrofuge. Nu absorb murdăria care cade pe ele. Poate fi șters cu ușurință cu o cârpă umedă sau aspirat. Spatele anti-alunecare al Micro-flex permite mișcarea în siguranță în bucătărie. Spatele său special aderă de faianță, nu alunecă, ci se întinde ferm pe ea. Covoarele noastre de bucătărie pot fi folosite și cu încălzire prin pardoseală. Covorașele de bucătărie din poliamidă sunt lavabile la mașină, astfel încât să puteți găti întotdeauna într-un mediu igienic și curat.

Înainte
Material
Mărimea
Culoare
Probă
Codul produsului

Puteți încălzi gresia rece din bucătărie cu un covor de bucătărie.

Dacă nu v-ați gândit să folosiți un covor în bucătărie. totuși, s-ar putea să vă placă unul dintre aceste covoare de bucătărie. Folosirea unui covor de bucătărie nu este doar estetică, ci și practică. Pe lângă faptul că vă oferă căldură picioarelor în timp ce sunteți activ în bucătărie, vă poate economisi chiar și ceva timp în curățarea bucătăriei.

Dacă puneți un covor de bucătărie în bucătărie, asigurați-vă întotdeauna că covor de bucatarie nu aluneca! Pentru că dacă alunecă pe podea poate provoca și un accident. Alegeți un covor de bucătărie cu micro-tex suport anti-alunecare .

Covoare de bucătărie de diferite dimensiuni.

Dvs. poate alege o culoare sau , al cărei model este legat de gătit. Potriviți culoarea covorului cu stilul dulapurilor dvs. de bucătărie, astfel încât armonia să fie completă și aici. De asemenea, poți folosi un covor de bucătărie mai colorat, astfel încât schema de culori a bucătăriei tale va fi mai pronunțată. Dacă, uneori, îți dorești puțin timp de odihnă pentru tine înainte de a spăla vasele, așează covorul în fața dulapului astfel încât să se atragă atenția asupra lui și nu asupra mormanului de articole nespălate.

Un covor de bucătărie. care poate fi spălat într-o mașină de spălat.

Dacă a adunat multă apă (pentru că este inevitabil să ajungă puțină apă pe podea la spălarea vaselor), atunci doar lăsați-o să se usuce. Dacă covorul de bucătărie este mototolit, doar scuturați-l și se poate întoarce la locul său. Cu un covor de bucătărie ca acesta, nu trebuie să curățați atât de mult bucătăria :).
The covor modern sau covor clasic include și covoare mai mici , care pot fi potrivite pentru bucătărie.

Un covor de bucătărie nu numai că înfrumusețează, ci și face bucătăria confortabilă. Un stil simplu sau cu model se potrivește bucătăriei tale, pe cel perfect îl poți găsi în magazinul web dizon-home.ro