Categorii de produse

Covor clasic

Covorul clasic a ieșit din nou în prim-plan!

Frumoasele covoare clasice s-au îndrăgit de noi prin materialul lor de calitate și motivul decorativ confortabil. Oferim, de asemenea, covoare clasice belgiene, egiptene și turcești pentru iubitorii acestor textile frumoase pentru casă. De la dimensiuni mici la mari, oricine poate găsi un covor frumos, clasic, care se potrivește cu stilul casei sale. Sunt de înaltă calitate, iar din punct de vedere al raportului preț-valoare, sunt cea mai bună alegere pentru cei cărora le plac covoarele în stil oriental, elegante, bogat elaborate, ornamentate.

Descoperă covoarele clasice și aranjează-le cumpără casa visurilor tale cu noi!

Înainte
Material
Mărimea
Culoare
Probă
Codul produsului
La favorite
Pret normal:
264,35 RON / buc

Covorul clasic este perfect pentru confortul apartamentului nostru.

Covorul clasic conceptul nu este același cu vechea sau de modă veche. Clasicitatea acestor covoare înseamnă că nu descoperim culori strălucitoare pe ele, ci se caracterizează printr-o schemă de culori mai restrânsă. În magazinul nostru online, o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine casei tale dintre mai multe tipuri de covoare clasice. Unele au margini franjuri, altele nu, dar ceea ce au în comun este că încadrarea clasică se regăsește pe aproape toate. Alegerea covorului clasic potrivit depinde doar de gustul dvs., de nevoia dvs. de confort și de dimensiunea camerei. În gama de covoare clasice de la DIZON-home.ro, poți alege covorul ideal din mai multe dimensiuni, care să-ți decoreze casa pentru o lungă perioadă de timp.

Culoare populară pentru covoarele clasice bej, maro și visiniu.

Toate acestea sunt elegante, delicate și, dacă este necesar, romantice. Totul depinde de imaginea de ansamblu. Vă puteți decora frumos apartamentul pentru a se potrivi cu stilul dvs cu ajutorul covorului nostru clasic. Combinația armonioasă de mobilier, tapet, podele și decorațiuni pentru casă creează o atmosferă familiară. Poate fi, de asemenea, un covor clasic frumos, de bun gust, de înaltă calitate covor modern.

Covorul clasic sa alegi bine mobilierul, culorile peretilor, pardoselile si alte accesorii. Acest lucru vă va oferi un aspect general perfect în casa dvs. Covoarele clasice vin în grosimi diferite, dar indiferent de care îți place, poți fi sigur că vei avea o experiență plăcută când vei călca pe el.

Unele dintre ele au o treaptă mai moale, dar toate sunt suficient de groase pentru o familie sau un joc de masă cu prietenii. Talpa ta se scufundă în covorul clasic moale. Covoarele clasice din gama noastră sunt realizate din material de calitate și vă puteți bucura de moliciunea lor sub picioare pentru o lungă perioadă de timp. Materialul bumbac, chenilia, polipropilena sau vascoza pe care il cautati sub forma unui covor clasic il gasiti in magazinul nostru online. Utilizați filtrul pentru a căuta, pe care îl puteți folosi pentru a simplifica covoarele în funcție de culoare, model, material și lungimea fibrei.

Alegeți dintre selecția noastră mare și numeroasele dimensiuni, printre care veți găsi covorul perfect pentru fiecare cameră. Un covor clasic mare pentru o cameră de zi, dormitor sau cameră de oaspeți? Găsiți-l pe cel adevărat!