Categorii de produse

Coș de gunoi

Coș de gunoi în categoria premium!

Un coș de gunoi poate fi, de asemenea, estetic, cu gust și atrăgător. Cei care doresc să cumpere un astfel de coș de gunoi de calitate le pot vedea în gama Pubele de gunoi Brabantia.

3 litri, 5 litri, 12 litri, Oferim coșuri de gunoi de 20 de litri, 30 de litri și 45 de litri. Le recomandam pentru hoteluri elegante, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, institutii si, bineinteles, gospodarii private. Capacul și corpul coșului de gunoi sunt din oțel inoxidabil.

Comanda coș de gunoi premium de calitate, cu livrare gratuită, chiar și următoarea zi!

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați. Telefon: +36305092418 | E-mail: info@dizon.hu

Înainte

Coș cu pedală și coș de gunoi brevetat cu mecanism de deschidere Soft Touch.

Coșurile de gunoi Brabantia sunt de calitate premium, așa că oricine îi pasă de calitatea și frumusețea coșului de gunoi este în locul potrivit.

Marca Brabantia consideră că este important ca produsele sale să fie atemporale. O companie bazată pe principiul concentrării pe calitate este un punct sigur și de încredere în lumea modernă dacă îi alegem produsele. De exemplu, produce coșuri de gunoi care își păstrează calitatea originală până la 20 de ani.

Coșul de gunoi Brabantia este extrem de popular datorită aspectului său elegant și caracteristicilor de calitate premium.

Confecționat din material de designer și durabil gunoi pubele ne servesc de mai bine de 100 de ani, acum într-un mod inovator și conștient de mediu. Ei consideră că este important să producă produse reciclabile, așa că coșurile de gunoi prezentate aici sunt și ele de acest tip.

Coș de gunoi cu pedale coș de gunoi și trash bin este disponibil și pentru cei care acordă atenție chiar și la cele mai mici detalii aparent din interiorul casei sau afacerii lor. Cum, de exemplu, ar vopsi un hotel de lux cu coșuri de gunoi ieftine, puritane?

Cel mai mic gunoi se gasesc, tot ce ai nevoie intr-un apartament. Coșul de gunoi de 3 l din toaletă, coșul de gunoi de 20 litri din toaletă, coșul de gunoi de 30 litri din bucătărie, cel de 45 colector de deșeuri de litri și coșul de gunoi, de exemplu, este util în coridoare și zone publice. Coșul de masă, mini coș de masă pot fi de asemenea plasate în colțul celei mai mici mese din fiecare birou.

Colectarea de înaltă calitate, premium a coșului nostru de colectare a deșeurilor este prezentată clienților noștri.

Descoperiți cea mai bună calitate, colectare de deșeuri premium coșurile noastre și nu cumpărați un coș de plastic decât dacă îl aruncați în recipientul pentru deșeuri selective dacă este spart sau uzat. Puteți folosi coșurile noastre de oțel inoxidabil Brabantia până la 20 de ani, astfel încât acestea sunt considerate ecologice. Materialul său reciclabil vă permite să îl puneți și în containerul de colectare selectivă a deșeurilor.

Materialul său din oțel inoxidabil nu conține amprente, așa că nu trebuie să vă ocupați de ștergere. frotiuri în fiecare zi. Cu cât ne străduim mai mult să ne înconjurăm de obiecte practice de uz casnic, cu atât ne facem viața mai ușoară.

Pub de gunoi mic și pud de gunoi mare.

Coșul cu pedale este igienic, deoarece nu trebuie să îl atingi cu mâinile și nici măcar nu trebuie să te apleci pentru a arunca gunoiul.

Desigur, ar trebui să ne străduim să acumulăm mai puține deșeuri. De exemplu, dacă toată lumea ar bea apă de la robinet, de câte sticle de plastic ne-am salva planeta?!