Categorii de produse

Cortina din organza

Perdele organza frumoase, aerisite, gata făcute, într-o selecție mare!

Dimensiunea draperiilor din organza:

250 cm inaltime, 300 cm latime, care sunt dimensiunile standard interne alegerea perfectă pentru ferestre. Puteți comanda draperii gata făcute și draperii organza la Dizon, care, după primire, trebuie doar clătite și pot fi prinse de suportul pentru perdele cornișă.

Materialul draperiilor din organza:

În primul rând, o țesătură strălucitoare, strălucitoare țesută din material monofilament. Aceste perdele au fost inițial făcute din mătase, dar astăzi sunt făcute din fibre sintetice, care nu sunt atât de delicate și mai accesibile.draperiile organzapoate fi spălate manual sau cu mașina, dar apa nu trebuie să fie mai cald de 30 de grade Celsius.

Înainte
Mărime înălțime
Dimensiunea latime
Culoare
Codul produsului
 

O gamă largă de perdele elegante din organza.

Ați dori o perdele organza pentru a face casa ta mai confortabilă? Poți găsi ceea ce cauți în magazinul nostru online. Există și perdele din organza monocolore și bicolore care creează un joc de lumină foarte frumos atunci când lumina soarelui strălucește prin ele. Îmbrăcați-vă ferestrele cu perdele frumoase și faceți din casa dvs. o insulă de pace, unde este bine să vii acasă.

Când alegeți draperiile din organza, ca și în cazul oricărei alte decorațiuni pentru casă, trebuie luate în considerare stilul, culoarea și dimensiunea camerei.

O drapa este un accesoriu de bază pentru a vă transforma apartamentul într-o casă. Perdelele din organza sunt translucide, astfel încât suficientă lumină solară pătrunde în casa ta. Acest lucru vă poate afecta și starea de spirit și bunăstarea, deoarece vă simțiți mai bine într-o cameră însorită.

Magazinul nostru online cortina organza Perdelele lui sunt deja cusute, toate trebuie să faci este să plasezi în fața ferestrei tale. Perdeaua gata făcută ușurează mult munca. Trebuie doar să-l înșirați pe cornișa suportul pentru perdea sau să-l prindeți.
Dacă doriți perdele din organza pentru o cameră mai mică, utilizați o perdea deschisă, de o singură culoare, fără model. În acest fel, măriți optic spațiul, ceea ce va face chiar și o cameră mai mică să pară mai mare. Într-o încăpere cu o suprafață mai mare, poți folosi chiar și perdele din organza cu o culoare de bază mai închisă, deoarece nu vor micșora spațiul. În selecția noastră de perdele din organza, puteți găsi și modele care sunt și translucide.
Simțiți-vă liber să folosiți perdele din organza cu model, doar nu uitați să le asortați cu celelalte accesorii din cameră! Așa că va fi întotdeauna o senzație plăcută să petreci timp în cameră.

Dacă este timpul pentru curățenia de primăvară sau vrei doar să-ți împrospătezi perdelele organza, nu ezitați să le puneți în mașina de spălat. Nu spălați la o temperatură mai mare de 40 de grade și mențineți puterea centrifugei scăzută, astfel încât să puteți proteja materialul perdelelor. Este indicat să atârnați perdeaua din organza la locul ei imediat după spălare, pentru a nu se încreți, deoarece materialul „se dă afară” în timpul uscării. Dacă urmați instrucțiunile, perdelele dvs. din organza vor fi un decor frumos pentru camera dvs. pentru o lungă perioadă de timp.

Perdelele ne înfrumusețează casa, dar le folosim în orice altă zonă unde există o fereastră. Ne place și în birouri, instituții și alte locuri. Cornișa cortinei ajută la montarea lor și la decorarea camerei. Fie că sunt draperii moderne sau perdele clasice care se potrivesc cu stilul, le găsiți în magazinul nostru online.

Perdelele gata făcute facilitează decorarea.

Comandați online, în siguranță. Profită de garanția de schimb de 14 zile, de livrare gratuită și de returnări gratuite.

Disponibilitate:

Web: https://dizon-home.ro
Telefon: +36 (30) 509 2418
info@dizon.hu