Categorii de produse

carouri, pătură

În carouri, pătură și cuvertură de pat în toate dimensiunile.

În carouri și cuvertură de pat acrilic , din material polar, poliester și microfibră. Moale, cald, se usuca rapid si nu se sifoneaza. De ce mai ai nevoie? Puteți găsi totul, de la pături pentru copii Ovis până la pături mari pentru paturi duble în magazinul nostru online. Oferim multe culori și o mare varietate de modele din materiale acrilice, fleece, poliester și microfibră.

Moliciunea carourii acrilice impresioneaza.

Isi pastreaza culoarea si nu devine pufoasa nici dupa multe spalari. Nu se estompează nici măcar la soarele fierbinte, așa că este recomandat și pentru ținutele de vară pe plajă. Dupa spalare, se usuca rapid si nu se sifoneaza. Puteți găsi animale, pisică, cal, delfin, zebră, pantera, floral, stea, dungi, buline sau culori uni în magazinul nostru online.

Înainte
Material
Mărimea
Culoare
Probă
Codul produsului

O pătură moale și o pernă moale caldă, confortabilă și delicioasă sunt utile în orice moment. Atingerea plăcută și schema de culori potrivită sunt decisive atunci când alegeți carourile ideale. Dacă pentru a citi o carte bună trebuie să te înfășori într-o pătură caldă mângâietoare, poți alege cu ușurință și dacă vrei să-ți acoperi patul cu o pătură stilată, poți și alege ușor. Senzația de pătură moale și caldă face dormitorul confortabil.

Carourile acrilice sunt moi mătăsoase și foarte calde.

Carouri într-o singură culoare, mai multe nuanțe de visiniu, verde, albastru, portocaliu, mov, mov, maro urmează direcția clară. Cardul cu model poate avea un model modern, un model de flori sau un model animal. Un cearșaf moale, o pătură caldă, o pernă decorativă cu model te vor încuraja să nu părăsești dormitorul. Un material fin, plăcut și cuvertura de pat de înaltă calitate reprezintă o parte importantă a somnului și a relaxării.

În compania unei caruri, pături plăcute și lenjerie de pat moale din bumbac, numai lucruri frumoase pe care le poți visa. Poți avea cu tine animalul preferat pe pătură, chiar și un urs panda, delfin, cal, tigru, leu, pisică și câine. Un carouri minunat creează o atmosferă veselă pentru viața de zi cu zi. Se pot spala in masina de spalat rufe la 30 de grade Celsius.

Dimensiunea carourii poate fi:

  • 150 x 200 cm
  • 200 x 240 cm

De asemenea, puteți găsi carourile extra groase, care este aproape moale, foarte confortabil și are o atingere fină. Nimeni nu va răci sub pilote și caruri. Pensiunile, apartamentele și hotelurile pot găsi, de asemenea, pături și cuverturi de pat, care sunt ideale pentru ele.