Categorii de produse

Candelabru

Lampa, candelabru, lampă de tavan și lampă de podea, care sunt toate acolo pentru a ne lumina casa.

Lasa un stil clasic, elegant, tineresc, ultra-modern sa domneasca in apartamentul tau, in magazinul nostru online vei gasi candelabru si veioza care se potriveste cel mai frumos mediului inconjurator . Candelabrele și lămpile au un rol decisiv în crearea stilului apartamentului, așa că necesită o atenție cuvenită pe care să o alegeți.

Magazinul online DIZON-home.ro oferă o mare varietate de candelabrePuteți alege între și lampa de podea, dintre mai multe stiluri. Un candelabru pentru camerele copiilor. Fie că alegi un candelabru din metal, lemn sau fier forjat, o lampă spot, sau chiar un candelabru rustic, unic din lemn, cu volan, cu siguranță ai făcut alegerea potrivită. fii în necaz până ajunge la tine după comandă.

Comandarea convenabilă a surselor de lumină de calitate online. Promoții continue, prețuri bune și o ofertă reînnoită vă așteaptă la DIZON.

Înainte
Numărul de abajururi
Culoare
La favorite
Pret normal:
340,08 RON / buc
La favorite
Pret normal:
340,08 RON / buc
La favorite
Pret normal:
340,08 RON / buc

Comandați candelabre moderne și clasice.

Dacă totul în casa noastră este proiectat după propriul gust, de ce ar trebui să fie diferit cu accesoriile? Unul dintre cele mai de bază accesorii pentru casă este candelabru. În zilele noastre, iluminatul este unul dintre accesoriile de bază pentru locuințe.

Candelabru din lemn de pe volan oferă un aspect special în casa ta.

Îți poți arăta stilul cu acest candelabru cu design unic. Arată bine în case, pensiuni și cabane din pădure, unde rolul principal este jucat de lemn. Puteți alege candelabru care se potrivește cel mai bine casei dvs. din mai multe culori diferite. Dar poți alege nu doar culoarea acestuia, ci și numărul de becuri, în funcție de locul în care vrei să-l așezi.

Sau poți alege și dintre candelabrele foarte la modă, care sunt mai mult sursele de lumină ale locuinte moderne. Aceste candelabre moderne au un cadru metalic. Combinația dintre acestea și culoarea și modelul nuanțelor fac candelabru special. Un candelabru cu efect antic, care se potrivește cu mediul caselor în stil mai vechi, poate fi găsit și în magazinul web dizon.hu.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare de câtă lumină avem nevoie. De exemplu, 4 sau mai multe candelabre-uri incandescente într-o cameră mai mică sunt mai degrabă o criză. Dar candelabru cu 1 sau 2 becuri este foarte bine subliniat. Cu toate acestea, oferă suficientă lumină în cameră. Cu cât spațiul este mai mare, cu atât este mai practic să crești numărul de becuri. În același timp, putem alege dacă direcția luminii noastre este fixă sau mobilă. Indiferent de candelabru ai alege, cu siguranță nu vei regreta! Evidențiază-ți casa cu sursa de lumină potrivită și bucură-te de orice altceva fiind iluminat.