Categorii de produse

Cadru de pat boxspring

Corpa patului boxspring este un corp separat, care susține saltea, pentru care puteți alege o tăblie separată și saltea.

Puteți alege dintr-o gamă largă de dimensiuni pe cea mai perfectă pentru dormitorul tău și nevoile tale. Dormi ca un rege și trezește-te împrospătat în fiecare dimineață. Experimentează cel mai mare confort și lasă-l să te seducă și apoi te mătură de pe picioare!

Înainte
Estante de ropa de cama
Matrac
Szélesség
-25%
La favorite
Pret normal:
1 515,77 RON / buc
Fluxul dvs:
1 135,90 RON / buc
-25%
La favorite
Pret normal:
2 541,19 RON / buc
Fluxul dvs:
1 916,08 RON / buc
-25%
La favorite
Pret normal:
1 530,20 RON / buc
Fluxul dvs:
1 150,32 RON / buc
-24%
La favorite
Pret normal:
2 295,96 RON / buc
Fluxul dvs:
1 739,37 RON / buc
-25%
La favorite
Pret normal:
2 237,05 RON / buc
Fluxul dvs:
1 684,07 RON / buc

Dacă doriți să vă odihniți capul pe un pat cu adevărat confortabil, atunci alegeți un cadru de pat boxspring!

Dacă doriți să vă odihniți ca un rege, atunci patul boxspring foarte confortabil rama poate fi o alegere ideala pentru tine. Corpul patului sustine salteaua intr-un mod extraordinar, ceea ce iti ofera o experienta de somn si mai relaxanta. Cadrul de pat box spring este un pat cu o structură cu adevărat stabilă, care poate rezista foarte bine la sarcini grele.

Aceste cadre de pat box spring foarte dezvoltate, cu adevărat masive și-au făcut drum pe piețele europene în secolul al XIX-lea. . Puteți întâlni mai ales paturi box spring în hoteluri, deoarece acestea trebuie să facă față unor sarcini destul de variabile acolo. Pe langa confort, au si un aspect cu adevarat elegant, care este asigurat de tesatura folosita pentru acoperire. Dar dacă vrei să dormi confortabil, poți crea un somn relaxant în propria casă cu un cadru de pat box spring. Acest lucru este, de asemenea, practic, deoarece aveți un loc pentru a vă depozita lenjeria de pat nefolosită. Cadrul de pat boxspring este mai sigur decât combinația tradițională cadru de pat + cadru de pat, deoarece nu există nimic de spart sub saltea. Aici, sistemul de arcuri este încorporat în cadrul patului, care formează baza întregului pat. Nu trebuie să te trezești că arborele obosit s-ar fi rupt în timp ce tu ai dormit visul celor drepți și ai ajuns la pământ.