Categorii de produse

Baie

Baia merită să fie dotată cu accesorii de calitate și frumoase.

Prosoapele, covoarele de baie, hatele și perdele de duș sunt disponibile în magazinul online Dizon.hu strong> poate fi găsit și la prețuri reduse.

Pe lângă mobilierul de baie, este important ca textilele de baie să fie și plăcute, de înaltă calitate și practice. Există, de asemenea, o dradea de duș pentru cabinele de duș și cada de colț, care completează baia. Un covor de baie este, de asemenea, esențial pentru confort, dar un haine și un prosop nu poate lipsi nici din baia ta perfectă.

Oferim livrare gratuită la domiciliu pentru toate produsele de baie.

Înainte

Baia este incompletă fără textile și accesorii.

Prosoapele moi, halatele, covoarele de baie, draperiile de duș și alte elemente fac, de asemenea, parte din atmosfera familiară, intima și confortabilă a băii.

Dacă aceste lucruri mici sunt lipsește din baie, totul poate fi achiziționat din magazinul online Dizon.hu cu livrare gratuită la domiciliu.

Baia este camera din casa noastră în care începem ziua în fiecare dimineață și o încheiem seara. Este important să avem totul în mână. Pentru a face moale prosopul în care ne prosop, pentru a face covorul de baie moale și antiderapant, astfel încât perdeaua de duș să protejeze gresie de la stropirea cu apă și le acoperă atunci când facem duș. Iar un haine moale și pufos îți oferă o senzație plăcută când ieși din baie după un duș obosit și proaspăt.

Prosoape pentru copii și adulți.

Gama noastră de prosoape din bumbac 100% spongioasă oferă o gamă largă de culori și dimensiuni. Prosoapele pot fi comandate în dimensiunile 50x100 cm, 70x140 cm sau 75x150 cm. Prosoapele pentru copii au si functia de prosop de plaja, intrucat fabuloasele prosoape de baie Disney sunt absorbante si ideale pentru excursii la plaja vara.Sunt disponibile si culorile verde,alb,maro etc. Aceste culori frumoase pot fi și prosoape pentru femei, bărbați și copii.

Covor de baie într-o versiune exclusivă și ieftină.

  • Covor de baie are mai multe funcții oferă, de asemenea Ne crește nivelul de confort atunci când călcăm pe el cu picioarele goale din cadă sau din cabina de duș. Se simte mult mai bine decât intrarea în contact cu plăci reci.
  • Setul de covoare pentru baie poate fi amplasat în fața chiuvetei, în fața scaunului de toaletă și în fața căzii.
  • O baie frumoasă setul de covoare creeaza o atmosfera placuta daca este frumos alegem culoarea. Culorile turcoaz, bej, portocaliu etc. pot fi găsite și în magazinul nostru online.
  • Covorul de baie te protejează de alunecare. Partea sa din spate anti-alunecare se lipește de faianță și nu alunecă de sub picioarele noastre. De asemenea, plăcile nu se vor umezi și nu se vor aluneca dacă apa le lovește.

Haine de culoare albă ca zăpada, de asemenea, pentru hoteluri.

O pânză de calitate halateste esential.din fiecare baie. Oferim marimi de la S la 5XL, chiar si in cantitati mai mari, pentru hoteluri. Solicitați o ofertă la cele mai bune prețuri.

Cumpărați comod și cu livrare gratuită la domiciliu. Serviciul nostru pentru clienți poate fi apelat de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00. De asemenea, puteți adresa întrebările dvs. prin e-mail, la care vom încerca să răspundem imediat.

Disponibilitate:

Web: https://dizon-home.ro
Telefon: +36 (30) 509 2418
info@dizon.hu