Categorii de produse

Așternut de flanel

Lenjerie de pat de flanel, nu doar pentru nopțile de iarnă!

Lenjerie de pat de flanel nu nu numai frumusețea ei, ci și căldura și tandrețea te copleșesc atunci când te înfășori în ea. Lenjeria de pat de flanel poate fi 100% bumbac sau 80% bumbac și 20% poliester. Tesut dens, foarte gros, ca sa nu ne racim sub el, retinerea sa de caldura este foarte buna.

O adevarata comoara in serile racoroase de toamna si iarna.

Culori frumoase. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui stil plin de viață sau subestimat, îl veți găsi aici. Sunt disponibile, de asemenea, un cuvertură de pat de o persoană din 3 piese și un set de cuverturi de pat dublu din 7 piese din material flanel. Pentru a le selecta, pur și simplu utilizați filtrul, unde puteți, de asemenea, să restrângeți culoarea și modelul dorit. Consultați cuverturile de pat de flanel de 200 x 220 cm cu cuverturi de pilote duble dacă dvs. și partenerul dvs. doriți să dormiți sub o pătură.

Înainte
A stabilit
Mărimea
Culoare
Probă
Záródás
Codul produsului
 

Visele sunt mai dulci cu un set de cuverturi de flanel!

Gama mereu reînnoită și actualizată constant de cuverturi de pat flanel moale vă va uimi indiferent dacă doriți să cumpărați lenjerie de pat primăvara sau iarna. Oricine nu a încercat încă atingerea confortabilă, moale și îngrijitoare a unei cuverturi de pat flanelă groasă, care încălzește corpul și inima, ar trebui să facă acest lucru! Acest tip de lenjerie de pat groasă și caldă este o adevărată comoară pentru cei care pot răci chiar și vara și se trag două pături peste ei seara. Pentru ei, vă recomandăm cu siguranță să obțineți un cearșaf de flanel.

Lenjeriile de pat din flanel sunt realizate din material de bumbac cu fibre mixte sau material 100% bumbac.

În magazinul online Dizon.hu găsiți modele din ce în ce mai frumoase cu flanel cuverturi de pat, într-o gamă largă. Flanela este un proces de țesut realizat din fibre de bumbac groase, pufoase, pufoase. Este mult mai puternică și mai groasă decât o cuvertură de pat tradițională din bumbac și, prin urmare, mult mai caldă. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta ei cand vine vorba de spalat, pentru ca nu necesita nici un tratament special. Se spală la fel ca bumbacul, creponul sau orice cuvertură de pat: pe dos, cu nasturi, cu fermoar, la 30-40 de grade Celsius. Se usuca rapid dupa spalare, daca il speli dimineata, se poate pune seara pe pilota sau perna si sa te culci din nou in asternuturi de flanel proaspete, parfumate, moi, calde. Vara, pe lângă utilizarea aparatului de aer condiționat, dormitorilor le plac și lenjeriile de pat flanel cald.

În trecut, orice făcea din flanel materialul era inaccesibil pentru oamenii obișnuiți.era scump. Astăzi, însă, în epoca modernă confortabilă, totul este doar la îndemâna ta. Setul de cuverturi de flaneleste tot asa. Oferim seturi de pat accesibile pentru fiecare gospodărie.
Cuvertura pat de flanel este o adevarata salvare pentru cei care sunt foarte frig in anotimpurile reci ale iernii. Dedesubt, cu siguranță vei avea un somn plăcut cu un climat hipnotic. Cu toate acestea, nu cumpărăm numai lenjerie de pat de flanel iarna. Vara, pe lângă utilizarea aparatului de aer condiționat, dormitorilor le place foarte mult acest cearșaf de flanel moale și gâdilat.

Lenjeriile de pat din flanel pot fi asortate cu seturile lor:

  • Lenjerie de pat de un singur flanel din 3 piese:pentru un pat de o persoană. 1 husă de pilota (140 x 200 cm) | 1 husă de pernă mare (70 x 90 cm) | 1 fata de perna mica (40 x 50 cm)
  • Set de pat din flanel din 7 piese:pentru un pat dublu. 2 cuverturi de pilota (140 x 200 cm) | 2 fețe de pernă mari (70 x 90 cm) | 2 fețe de pernă mici (40 x 50 cm) | 1 foaie (200 x 220 cm)
  • Standard din 6 părți: 2 huse de pilota (140 x 200 cm) | 2 fețe de pernă mari (70 x 90 cm) | 2 huse de pernă mici (40 x 50 cm)
  • Husă de pilota dublu-mare din 6 piese: 1 pilota mare coperta ( 200 x 220 cm) | 2 fețe de pernă mari (70 x 90 cm) | 2 fețe de pernă mici (40 x 50 cm) | 1 coală (200 x 240 cm)


The avertură de pat de flanel printre o gamă largă de culori, modele și stiluri toată lumea va găsi ceva care se potrivește perfect dormitorului său. Avem cuverturi de flanel frumoase, de calitate, pentru femei, bărbați și copii. Alegeți un cearșaf de pat de calitate.

O lenjerie de pat de flanel frumoasă și caldă, pentru două persoane, va îndulci în fiecare seară. Materialul de lenjerie de pat din flanel de bumbac este pufos și poate fi preferatul adulților și al copiilor. Husa de pernă mică de flanel 40x50 cm aduce și celor mici vise minunate, împreună cu husa de pilota groasă.

Lenjerie de pat de flanel de calitate nu este doar pentru lunile reci de iarnă și toamnă utilă textile de casă. Vara, aerul se răcește în zori lângă fereastra deschisă, așa că merită să te încredințezi îmbrățișării unui cearsaf de flanel mătăsos.

Le dorim tuturor o achiziție plăcută de cuvertură de pat!