Categorii de produse

Articole de uz casnic

Electrocasnice magazin online cu livrare și retururi gratuite.

Scara și suport de călcat printre gama noastră, fiecare gospodină va găsi ceva potrivit pentru ea, deoarece sunt nu numai frumoase, ci și calitate de primă clasă.

De la cele mai mici trepte de oțel până la scara cu 8 trepte, puteți găsi produse în magazinul nostru online.

Cu noi, mai frumos si mai practic iti poti face casa magica.

 

Înainte

Unelte de uz casnic care fac viața mai ușoară.

O gospodărie funcționează bine dacă suntem înconjurați de uneltele potrivite. Aceste unelte de uz casnic sunt bune dacă sunt de înaltă calitate, practice, scurtează treburile casnice și le fac mai plăcute. Și nu este un dezavantaj dacă sunt și plăcute din punct de vedere estetic.

Aparatele noastre de uz casnic includ mese de călcat, rafe de uscare a rufelor și scări tare de asemenea.

Acumpărăm aceste dispozitive nu numai pentru o casă nouă, ci și atunci când vechiul suport de uscare a rufelor a renunțat, sau masa de călcat devine instabilă sau suprafața a devenit urat de la prea mult calcat . Un nou suport de călcat te poate face să iubești din nou călcat ca o corvoadă.

cumpărarea de aparate electrocasnice este adesea plictisitoare. Nu numai mersul pe jos și a sta la coadă, ci și urcarea în mașină poate fi enervant. Cu toate acestea, există o altă soluție. Când comandați din magazinul nostru online, nu trebuie să vă ocupați de astfel de lucruri. După comanda, serviciul de curierat GLS va livra la uşă scara, masa de călcat și suportul de uscare a rufelor. Cât de confortabil este? Trebuie doar să alegi care este cel mai ideal dintre diversele aparate electrocasnice.

O scară sau o treaptă?

2 trepte treaptă sau o scara cu 8 trepte? Știți care este nevoie. Micul duș este adesea de mare ajutor în bucătărie, spălătorie, garderobă, garaj, dar și în magazine, galerii etc. este, de asemenea, uneori indispensabil.

Iar scara de uz casnic mare poate deveni principalul nostru ajutor atunci când montam draperiile, curățați geamurile, schimbați becurile sau în timpul renovării complete a casei.

Alegeți de ce scară aveți nevoie și noi o vom împacheta astfel încât să puteți începe să lucrați cât mai curând posibil.

Una dintre activitățile principale ale gospodăriei este spălarea, uscarea și Calcat.

Vrem să facem aceste locuri de muncă mai ușoare pentru întreaga familie. Pentru că nu numai mamele, ci și copiii mai mari, adolescenții și bărbații îndeplinesc uneori aceste sarcini în gospodărie. Spălatul este în regulă, nu are nimic special de făcut, deoarece mașina de spălat o face pentru noi. Totuși, dacă nu există nimic de care să atârnăm hainele, atunci avem probleme.

Din fericire, suntem aici și există mai multe rafe de uscat rufe disponibile pentru clienții noștri. Uscătorul de rufe mai mic, care poate fi agățat de un calorifer sau de un balcon, suportul mare de uscător de rufe, cel mai popular uscător de rufe cu aripi sau uscătorul de rufe suspendat (retro) se găsește și în magazinul nostru online.

Uscarea după spălare are loc pe un uscător de rufe potrivit condițiilor încăperii. Într-un spațiu mai mic, este mai bine un turn de uscare a hainelor, iar cei cu un spațiu mare pot alege și un uscător de rufe cu aripi. Uscătorul de rufe totony este o alegere perfectă pentru balcon și terasă. Putem folosi, de asemenea, micul uscător de rufe compact care poate fi agățat pe balustrada balconului pentru a usca 1-1 prosoape sau șervețele. Desigur, acest ultim tip de uscător de rufe este, de asemenea, o alegere bună pentru hainele pentru copii mici.

Masa de călcat simplă sau suport de călcat multifuncțional?

Masa de călcat mică, compactă și ușoară și suportul de călcat mai mare, așa-numitul „de familie”, pot fi găsite și în magazinul nostru online.

Acesta din urmă are deja un suport pentru haine și o priză pentru cordon de călcat.